Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Πάσχα στο γήπεδο, αγώνας δρόμου για Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Πάσχα στο γήπεδο, αγώνας δρόμου για Βιεϊρίνια
Επιστροφή στις προπονήσεις για τον ΠΑΟΚ το Μεγάλο Σάββατο (23/4), μετά το ρεπό που έδωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στους παίκτες του

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον ΠΑΟΚ το Μεγάλο Σάββατο (23/4), μετά το ρεπό που έδωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στους παίκτες του.

Μετά το 0-0 με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου, ο «Δικέφαλος» αρχίζει την προετοιμασία του για τη ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης», προγραμματισμένη για την Τετάρτη του Πάσχα (27/4).

Την ίδια ώρα, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα κάνει αγώνα δρόμου στην προσπάθεια να προλάβει το κρίσιμο ματς με τους «ερυθρόλευκους». Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον μυϊκό τραυματισμό από τον αγώνα ρεβάνς με τη Μαρσέιγ πριν από δύο εβδομάδες.

Ο Βιεϊρίνια θα συνεχίσει τη θεραπευτική αγωγή τόσο σήμερα όσο και ανήμερα το Πάσχα (24/4), με τον Λουτσέσκου να ελπίζει πως από τη Δευτέρα του Πάσχα (25/4), ο Πορτογάλος θα επιστρέψει στις προπονήσεις.

Ήδη από χθες (22/4), ο προπονητής του ΠΑΟΚ ενημερώθηκε πως δεν μπορεί να υπολογίζει στον Λέο Ζαμπά στα κρίσιμα ματς που ακολουθούν για διάστημα τριών εβδομάδων, λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στον ώμο από το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό ο Βραζιλιάνος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments