Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Επισκέφθηκε το παιδικό χωριό Βάρης και μοίρασε δώρα

Αλέξης Τσίπρας: Επισκέφθηκε το παιδικό χωριό Βάρης και μοίρασε δώρα
Αλέξης Τσίπρας: Το παιδικό χωριό SOS στην Βάρη επισκέφθηκε την Κυριακή του Πάσχα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας

Το παιδικό χωριό SOS στην Βάρη επισκέφθηκε την Κυριακή του Πάσχα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έπαιξε με τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Παιδικό Χωριό, βοήθησε στο ψήσιμο του οβελία και μοίρασε δώρα. Επίσης ο κ. Τσίπρας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παιδαγωγούς και τις μητέρες SOS, καθώς και τις ανάδοχες οικογένειες από την Ουκρανία που φιλοξενούνται τον τελευταίο καιρό στις εγκαταστάσεις της Βάρης.

Τσίπρας: Η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης μας βρίσκει σε διασταυρούμενες κρίσεις

Την ανάγκη το φετινό Πάσχα να δώσει το μήνυμα ότι μπορούμε να κερδίσουμε τη ζωή μας με όρους αλληλεγγύης, ανθρωπισμού και δικαιοσύνης υπογραμμίζει στο μήνυμά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. «Φέτος η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης μας βρίσκει σε διασταυρούμενες κρίσεις. Η πανδημία επιμένει και αφαιρεί ζωές. Η ακρίβεια μεγαλώνει και τραυματίζει ζωές. Το μέλλον φαντάζει δυσοίωνο. Ενώ ο πόλεμος έχει χτυπήσει και πάλι την πόρτα της Ευρώπης», σημειώνει ο κ. Τσίπρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments