Αθλητισμός

Βαγγέλης Μαρινάκης: Το “αντίο” του στον Μίνο Ραϊόλα

Βαγγέλης Μαρινάκης: Το “αντίο” του στον Μίνο Ραϊόλα
Συλλυπητήρια στην οικογένεια εξέφρασε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός

Με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, αποχαιρέτησε τον Μίνο Ραϊόλα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών.

Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Ιταλού και τη συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα:

«Φίλε μου, Μίνο, πραγματικά θα μου λείψεις.

Θα θυμάμαι για πάντα τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Το λαμπρό μυαλό σου, τις ωραίες μας συζητήσεις και τις κοινές μας αξίες για τη φιλία και τη ζωή. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Οι δύο άνδρες συνδέονταν με στενή φιλία.

Ο Ραϊόλα από τους μεγαλύτερους μάνατζερ στον χώρο του ποδοσφαίρου, έχοντας μεταξύ άλλων στο πελατολόγιό του διάσημα ονόματα, όπως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο Πολ Πογκμπά και ο Έρλινγκ Χααλαντ.

Συλλυπητήρια και από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Με ανάρτηση στα social media, και η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε τα συλλυπητήριά της στους οικείους του Μίνο Ραϊόλα

«Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Μίνο Ραϊόλα. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του για την απώλειά τους. Ο Μίνο είχε έναν εκπληκτικά μοναδικό χαρακτήρα, ήταν πραγματικός θρύλος και μεγάλος φίλος.

Έδωσε έναν γενναίο αγώνα μέχρι το τέλος και θα τον θυμούνται πάντα για το απαράμιλλο πάθος και τις αξιοσημείωτες διαπραγματευτικές του ικανότητες, που τον οδήγησαν να γράψει ιστορία στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Θα λείψει πραγματικά», αναφέρει ο Ολυμπιακός στο μήνυμα του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments