Διεθνή

Βρετανία: Παραιτήθηκε ο βουλευτής που έβλεπε πορνό στη Βουλή

Βρετανία: Παραιτήθηκε ο βουλευτής που έβλεπε πορνό στη Βουλή

Πηγή Φωτογραφίας: Daily Mail

Ο Βρετανός βουλευτής την Παρασκευή τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το κόμμα, ωστόσο σήμερα υπέβαλε την παραίτησή του

Παραιτήθηκε μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο Βρετανός βουλευτής, ο οποίος παραδέχθηκε ότι είχε δει δύο φορές πορνό στο τηλέφωνό του στη Βουλή των Κοινοτήτων «σε μια στιγμή τρέλας».

Οι Συντηρητικοί έθεσαν σε διαθεσιμότητα τον Νιλ Πάρις την Παρασκευή, και μια ημέρα μετά υπέβαλε την παραίτησή του, αφού προηγουμένως είχε δηλώσει ότι θα συνεχίσει να είναι μέλος του κοινοβουλίου όσο διενεργείται έρευνα.

«Στο τέλος μπόρεσα να δω ότι η οργή και η ζημιά που προκαλούσα στην οικογένειά μου και στην εκλογική μου ένωση, απλά δεν άξιζε να συνεχίσω», είπε ένας δακρυσμένος Πάρις στο BBC σε συνέντευξή του το Σάββατο.

Ο Πάρις, ένας αγρότης, είπε ότι την πρώτη φορά που είδε το ξεκάθαρο υλικό το έπεσε τυχαία όταν έψαχνε για τρακτέρ σε έναν ιστότοπο με παρόμοιο όνομα και μετά “το παρακολούθησε για λίγο που δεν έπρεπε να το είχα κάνει “.

“Αλλά το έγκλημά μου, το μεγαλύτερο έγκλημα είναι ότι σε μια άλλη περίπτωση μπήκα για δεύτερη φορά και αυτό ήταν εσκεμμένο.”

Ερωτηθείς τι περνούσε από το μυαλό του, το περιέγραψε ως «μια στιγμή τρέλας».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι μια γυναίκα υπουργός είπε ότι είδε έναν άνδρα συνάδελφο να βλέπει πορνογραφικό υλικό ενώ καθόταν δίπλα της στην αίθουσα των Κοινοτήτων και τον ίδιο νομοθέτη να παρακολουθεί πορνογραφία κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης επιτροπής.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα The Times που δημοσιεύθηκε πριν από την παραίτησή του, η σύζυγος του Πάρις είπε ότι δεν γνώριζε ότι ο σύζυγός της είχε κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν και ότι ο σύζυγός της ήταν «ένα υπέροχο άτομο».

«Ήταν πολύ ντροπιαστικό όλο αυτό», ανέφερε η Σου Πάρις σύμφωνα με την εφημερίδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments