Διεθνή

Ρωσία: Δείτε σε πόσα δευτερόλεπτα “εξαφανίζουν” Λονδίνο, Παρίσι και Βερολίνο [vid]

Ρωσία: Δείτε σε πόσα δευτερόλεπτα “εξαφανίζουν” Λονδίνο, Παρίσι και Βερολίνο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Daily Mail

Ρωσία: οι πόλεις του Λονδίνου, του Παρισιού και του Βερολίνου θα μπορούσαν να χτυπηθούν εντός 200 δευτερολέπτων από τους πυραύλους Sarmat

Στην ρώσικη κρατική τηλεόραση εμφανίστηκε ο πρόεδρος εθνικιστικού κόμματος της Ρωσίας, Αλεξέι Ζουραβλίοφ, και αναρωτήθηκε τι θα συνέβαινε εάν η Μόσχα χρησιμοποιούσε πυρηνικά, ενώ οι παρουσιαστές προσπαθούσαν να επαναφέρουν στη ”λογική” τον Ζουραβλίοφ. Ο ίδιος όμως συνέχιζε λέγοντας πως εάν η Ρωσία εκτόξευε πυρηνικά όπλα εναντίον του Ηνωμένου Βασιλείου, τότε τα βρετανικά νησιά θα έσβηναν από τον χάρτη. Ρωσία:

Σύμφωνα με όσα παρουσίασε η εκπομπή “60 Seconds” και μεταφέρει η Daily Mail, σημείωσαν ότι οι πόλεις του Λονδίνου, του Παρισιού και του Βερολίνου θα μπορούσαν να χτυπηθούν εντός 200 δευτερολέπτων από την εκτόξευση πυρηνικών πυραύλων, καθώς οι εντάσεις αυξάνονται εν μέσω του συνεχιζόμενου πολέμου στην Ουκρανία.

Ο πρώην αρχηγός του ΝΑΤΟ Ρίτσαρντ Σέριφ προειδοποίησε ότι η Δύση πρέπει να «προετοιμαστεί» για έναν πόλεμο «χειρότερου σεναρίου» με τη Ρωσία στην Ουκρανία, εν μέσω αναφορών ότι ο Ρώσος πρόεδρος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την παρέλαση για την ημέρα της νίκης της χώρας στις 9 Μαΐου για να δηλώσει «όλα -εκτός πολέμου» στον γείτονά του.

Στη συνέχεια, οι παραγωγοί της εκπομπής έδειξαν στους θεατές έναν χάρτη που φαινόταν να υποδηλώνει ότι οι πύραυλοι θα μπορούσαν να εκτοξευθούν από το Καλίνινγκραντ, τον ρωσικό θύλακα μεταξύ της Πολωνίας, της Λιθουανίας και της Βαλτικής Θάλασσας.

Πρότεινε ότι θα μπορούσαν να φτάσουν στο Βερολίνο σε 106 δευτερόλεπτα, στο Παρίσι σε 200 δευτερόλεπτα και στο Λονδίνο σε 202 δευτερόλεπτα.

Το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλα δυτικά έθνη συνεχίζουν να υποστηρίζουν την Ουκρανία, με τους συμμάχους να παρέχουν εξοπλισμό, στρατιωτικά οχήματα και όπλα στην πολιορκημένη χώρα.

Σε απάντηση στη δυτική υποστήριξη της Ουκρανίας, ο πολεμοχαρής Πούτιν διέταξε τον στρατό να δοκιμάσει τους πυραύλους Sarmat, οι οποίοι είναι επίσης γνωστοί ως Satan II, οι οποίοι μπορούν να προκαλέσουν τεράστιες καταστροφές. Britain's Defence Secretary Ben Wallace said that the Russian president might use Russia's victory day parade on May 9 to announce the mass mobilisation of his reserves for a final push in Ukraine. Pictured: Russian military vehicles take part in a rehearsal of Victory Day military parade marking the 77th anniversary of the end to World War 2, at Red Square in Moscow, Russia on April 28, 2022

“Ένας πύραυλος Sarmat και τα βρετανικά νησιά δε θα υπάρχουν πια”. Μάλιστα επέμεινε πως “το έλεγε σοβαρά” με έναν οικοδεσπότη να σχολιάζει πως και το Ηνωμένο Βασίλειο διαθέτει πυρηνικά όπλα και πως “κανείς δε θα επιβιώσει σε αυτό τον πόλεμο”

Την περασμένη εβδομάδα ο Πούτιν καυχήθηκε ότι οι υπερηχητικές πύραυλοι της χώρας του θα μπορούσαν «να διαρρήξουν όλες τις σύγχρονες άμυνες» και θα μπορούσαν να είναι έτοιμοι να χτυπήσουν το Ηνωμένο Βασίλειο «μέχρι το φθινόπωρο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments