Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα συναντηθεί με το πρωθυπουργικό ζεύγος του Βελγίου

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα συναντηθεί με το πρωθυπουργικό ζεύγος του Βελγίου
Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα τους υποδεχθούν στις 16:00, στο Μέγαρο Μαξίμου, τον Βασιλιά των Βέλγων Philippe και τη Βασίλισσα Mathilde, οι οποίοι πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.

Συνάντηση με το πρωθυπουργικό ζεύγος του Βελγίου θα έχει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη. Θα τους υποδεχθούν στις 16:00, στο Μέγαρο Μαξίμου, τον Βασιλιά των Βέλγων Philippe και τη Βασίλισσα Mathilde, οι οποίοι πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.

Στις 20:00 ο Πρωθυπουργός θα παρακαθήσει στο επίσημο δείπνο που παρατίθεται στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του Βασιλιά και της Βασίλισσας των Βέλγων.

Ποιες άλλες συναντήσεις θα πραγματοποιήσει το βασιλικό ζεύγος

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, το βασιλικό ζεύγος θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Την Τρίτη 3 Μαΐου το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει ακόμη επισκέψεις στην κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση ΑΝΤΑΜΑ, στον αρχαιολογικό χώρο Σουνίου, στο ξενοδοχείο Grecotel Cape Sounio, όπου θα πραγματοποιηθεί επιστημονική συνάντηση, στον αρχαιολογικό χώρο Θορικού και στο Μουσείο της Ακρόπολης. Την Τετάρτη 4 Μαΐου το βασιλικό ζεύγος θα ξεναγηθεί στον τερματικό σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου στη Ρεβυθούσα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments