Αθλητισμός

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Θετική η Αστυνομία για 17.000 εισιτήρια

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Θετική η Αστυνομία για 17.000 εισιτήρια

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: "Ναι" είπε η αστυνομίας για τη διάθεση 17.000 εισιτηρίων σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ενόψει του επικείμενου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

“Ναι” είπε η αστυνομίας για τη διάθεση 17.000 εισιτηρίων σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ενόψει του επικείμενου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, που θα διεξαχθεί στις 21 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας είχαν πρώτη συνάντηση που είχαν σήμερα (5/5) με την ΕΠΟ και το κλίμα ήταν αρκετά ήρεμο. Η πλευρά της ομοσπονδίας μετέφερε στην ΕΛΑΣ. το αίτημα των δύο ομάδων να λάβουν από 22.000 εισιτήρια ο καθένας, όπως αυτό αποτυπώθηκε στη χθεσινή (4/5) σύσκεψη, με το περιθώριο να «πέσουν» μέχρι τις 17.000. Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος:

Από την πλευρά της, η Αστυνομία άναψε «πράσινο φως» για το χαμηλό νούμερο, στη βάση του επιχειρησιακού σχεδίου που είχε εκπονηθεί για την αντίστοιχη αναμέτρηση του 2018 στο ΟΑΚΑ, όταν στον τελικό του κυπέλλου ο ΠΑΟΚ είχε αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Παράλληλα, περίπου 5.000 εισιτήρια αναμένεται να διατεθούν στην ομοσπονδία, για κάλυψη των δικών της αναγκών.

Η τελική σύσκεψη, με τη συμμετοχή όλων των εμκπλεκόμενων πλευρών (ΕΠΟ, Αστυνομία, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός), θα γίνει τη Δευτέρα 9/5 στα γραφεία της ομοσπονδίας. Μέχρι τότε, θα γίνει μία προσπάθεια ώστε να πειστεί η Αστυνομία να αυξήσει λίγο τον αριθμό των εισιτηρίων που θα διατεθούν σε κάθε φιναλίστ.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για 5η φορά σε τελικό

Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ “σφράγισαν” την παρουσία τους στον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2021/22, μετά τις προκρίσεις τους επί της Λαμίας και του Ολυμπιακού αντίστοιχα και θα αναμετρηθούν για 5η φορά στην ιστορία τους στο καταληκτικό παιχνίδι της δεύτερης τη τάξει, μεγάλης διοργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι “πράσινοι” προκρίθηκαν για 30ή φορά σε τελικό του Κυπέλλου, μετρώντας 18 κατακτήσεις και 11 χαμένους τελικούς, ενώ ο ΠΑΟΚ φτάνει για 22η φορά στο τελευταίο παιχνίδι του Κυπέλλου, έχοντας συνολικά 8 τρόπαια και 13 χαμένους τελικούς. Τελικό

Το εντυπωσιακό, ωστόσο, για τον δικέφαλο του Βορρά, είναι το γεγονός πως προκρίθηκε για 5η φορά σε τελικά στα τελευταία 6 χρόνια, μετρώντας ένα τρομερό “4 στα 4” στις τελευταίες παρουσίες του (2017, 2018, 2019, 2021).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments