Πολιτισμός

Elvis Presley: Η νέα ταινία για την ζωή του και η αντίδραση της Priscilla

Elvis Presley: Η νέα ταινία για την ζωή του και η αντίδραση της Priscilla

Πηγή Φωτογραφίας: Collider - apost - Daily Express

Elvis Presley:Η πρώην σύζυγος του βασιλιά του rock 'n' roll εξέφρασε την άποψή της για την ταινία του Baz Luhrmann.

Αφού το trailer κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες, κάνοντας το κοινό να ανυπομονεί για την πρεμιέρα, η Priscilla Presley μοιράστηκε τις σκέψεις της πάνω στην ταινία του Baz Luhrmann. Ειδικότερα, η ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Elvis Presle τη ζωή του οποίου παρακολουθούμε στο νέο φιλμ του επιτυχημένου σκηνοθέτη- είχε την χαρά να δει νωρίτερα την ταινία και να εκφράσει την άποψή της.

Πιο αναλυτικά, η βιογραφική ταινία του Luhrmann αφηγείται τη ζωή του Presley μέσα από τα μάτια του μάνατζέρ του, Συνταγματάρχη Tom Parker, δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για την άνοδό του προς την κορυφή της επιτυχίας, όπως και για τη σχέση του με την Priscilla, την οποία υποδύεται η ηθοποιός Olivia DeJonge.

Με πρωτοβουλία του Luhrmann, η Presley παρακολούθησε τις σκηνές του νέου του πρότζεκτ μαζί με τον κολλητό φίλο του Elvis, Jerry Schilling, ύστερα από την οποία, η ηθοποιός δήλωσε στο Facebook: Για όσους είναι περίεργοι για τη νέα ταινία ELVIS, ο Baz Luhrmann, ο σκηνοθέτης παρείχε μία ιδιωτική προβολή για εμένα και τον Jerry Schilling στα στούντιο της Warner πρόσφατα. Αυτή η ιστορία αναφέρεται στη σχέση του Elvis και του Συνταγματάρχη Tom Parker. Είναι μια αληθινή ιστορία δοσμένη έξυπνα και δημιουργικά που μόνο ο Baz με την ιδιαίτερη καλλιτεχνική του ματιά θα μπορούσε να αποδώσει. Ο Austin Butler που έπαιξε τον Elvis είναι καταπληκτικός.

Στη μέση της ταινίας, ο Jerry και εγώ κοιταχτήκαμε και είπαμε Ουάου. Συγχαρητήρια σε εκείνον. Ήξερε πως είχε “μεγάλα παπούτσια να καλύψει’. Ήταν εξαιρετικά αγχωμένος παίζοντας αυτό τον ρόλο. Μπορώ απλά να φανταστώ. Ο Tom Hanks ήταν ο Parker στην ταινία. Τι χαρακτήρας ήταν. Υπήρχαν δύο πλευρές του Συνταγματάρχη, τις οποίες με τον Jerry τις είχαμε δει. Η ιστορία, όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν έχει happy ending. Ωστόσο, πιστεύω θα καταλάβετε λίγο πιο πολύ το ταξίδι του Elvis, γραμμένο από έναν σκηνοθέτη που βάζει την καρδιά και την ψυχή του και πολλές ώρες σε αυτή την ταινία”.

Όπως προαναφέρθηκε στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τον Tom Hanks και τον Austin Butler, με την πρεμιέρα να πραγματοποιείται στις 24 Ιουνίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments