Διεθνή

Ουκρανία: Ο Ζελένσκι είναι ο Τσόρτσιλ της εποχής μας λέει ο Τζορτζ Μπους

Ουκρανία: Ο Ζελένσκι είναι ο Τσόρτσιλ της εποχής μας λέει ο Τζορτζ Μπους

Πηγή Φωτογραφίας: mynews.gr

Ουκρανία: Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ χαρακτήρισε τον Ουκρανό Πρόεδρο ως ρον Τσόρτσιλ της εποχής.

Με τον πόλεμο στην Ουκρανία να συνεχίζεται και την Ουκρανία να προσπαθεί «με νύχια και με δόντια» να υπερασπιστεί τα κεκτημένα, ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι θεωρείται «ο Ουίνστον Τσόρτσιλ της εποχής μας». Αυτό υποστήρξε ο 43ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζορτζ Μπους, ο οποίος μίλησε με τον πρόεδρο Ζελένσκι νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής μέσω βιντεοκλήσης.

«Είχα την τιμή να περάσω λίγα λεπτά μιλώντας με τον Πρόεδρο Ζελένσκι – τον Ουίνστον Τσόρτσιλ της εποχής μας – σήμερα το πρωί. Ευχαρίστησα τον πρόεδρο για την ηγεσία του, το παράδειγμά του και τη δέσμευσή του στην ελευθερία και χαιρέτησα το θάρρος του ουκρανικού λαού», έγραψε ο Μπους στο Instagram.

“Οι Αμερικανοί εμπνέονται από το σθένος και την ανθεκτικότητά τους”

Πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος Ζελένσκι τον διαβεβαίωσε πως η Ουκρανία «δεν θα αμφιταλαντευτεί στον αγώνα της κατά της βαρβαρότητας και της τραμπούκικης συμπεριφοράς του Πούτιν».

«Οι Αμερικανοί εμπνέονται από το σθένος και την ανθεκτικότητά τους. Θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο πλευρό των Ουκρανών καθώς υπερασπίζονται την ελευθερία τους», κατέληξε ο Τζορτζ Μπους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments