Οικονομία

Φυσικό αέριο: Παρατείνεται η επιδότηση για οικιακά και επαγγελματικά τιμολόγια

Φυσικό αέριο: Παρατείνεται η επιδότηση για οικιακά και επαγγελματικά τιμολόγια

Πηγή Φωτογραφίας: Φώτο αρχείου

Φυσικό αέριο: Η κρατική επιδότηση για τα οικιακά και επαγγελματικά τιμολόγια παρατείνεται για τους επόμενους δύο μήνες.

Πέρα από τις ρυθμίσεις που ανακοινώθηκαν σήμερα για τους λογαριασμούς ρεύματος, υπάρχουν και σχετικά μέτρα για το φυσικό αέριο. Η κρατική επιδότηση θα ανέλθει σε 20 ευρώ ανά θερμική μεγαβατώρα τον Μάιο για όλα τα νοικοκυριά και για το σύνολο της μηνιαίας κατανάλωσης.

Παράλληλα, η ΔΕΠΑ Εμπορίας θα συνεχίσει να προσφέρει έκπτωση για την ίδια περίοδο ύψους 20 ευρώ ανά θερμική μεγαβατώρα. Θα συνεχισθεί και η επιδότηση των λογαριασμών φυσικού αερίου για τους επόμενους δύο μήνες και σε όλους τους εμπορικούς και βιομηχανικούς καταναλωτές ανεξαρτήτως μεγέθους, τζίρου και αριθμού εργαζομένων.

Το ύψος της επιδότησης

Η επιδότηση θα ανέλθει σε 20 ευρώ ανά θερμική μεγαβατώρα για το σύνολο της μηνιαίας κατανάλωσης. Το συνολικό ύψος της επιδότησης από την Κυβέρνηση για τους οικιακούς και τους επαγγελματικούς καταναλωτές φυσικού αερίου θα ανέλθει σε 20 εκατ. ευρώ τον Μάιο.

Για τους δύο επόμενους μήνες, η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως θα λάβει συνολικά μέτρα για την ηλεκτρική ενέργεια και το φυσικό αέριο που αναμένεται να ανέλθουν σε έως και 1 δισ. ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments