Πολιτική

Φίλιππος Φόρτωμας στο pagenews.gr: Με ενότητα και ομοφωνία σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα

Φίλιππος Φόρτωμας στο pagenews.gr: Με ενότητα και ομοφωνία σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα
Ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε στο pagenews.gr ότι το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, έρχεται να αποτελέσει το δημόσιο βήμα του διαλόγου της παράταξής μας, αλλά και να επισφραγίσει την ενότητα και τη συλλογική προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε στο pagenews.gr σχετικά με το 14ο τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ότι το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, έρχεται να αποτελέσει το δημόσιο βήμα του διαλόγου της παράταξής μας, αλλά και να επισφραγίσει την ενότητα και τη συλλογική προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία τρία χρόνια.

Ολόκληρη η δήλωση

Η δημοκρατία, η συνέπεια και η ευθύνη, οι διαχρονικές αξίες της Νέας Δημοκρατίας, καθορίζουν την πολιτική πορεία όλων μας, μελών και στελεχών και αποτελούν την κύρια πολιτική επιλογή του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη. Με ενότητα, ομοφωνία και πίστη στα ιδανικά που τόσα χρόνια υπερασπιζόμαστε, προχωρούμε και σχεδιάζουμε την επόμενη ημέρα.

Το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, έρχεται να αποτελέσει το δημόσιο βήμα του διαλόγου της παράταξής μας, αλλά και να επισφραγίσει την ενότητα και τη συλλογική προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία τρία χρόνια προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης, της σταθερότητας και της επανεκκίνησης της σχέσης εμπιστοσύνης κράτους και πολίτη.

Είμαι πολύ περήφανος που ανήκω σε αυτή τη μεγάλη, δημοκρατική και φιλελεύθερη παράταξη που έχει καταφέρει, από τη Μεταπολίτευση και μετά, να είναι η σταθερή και ακλόνητη πολιτική δύναμη που πρεσβεύει όλα αυτά τα χρόνια τις ίδιες ιδέες και αρχές, με επίκεντρο την ευημερία, τη σταθερότητα και την ξεκάθαρη ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments