Πολιτική

Κωνσταντίνος Κυρανάκης στο pagenews.gr: Η Νέα Δημοκρατία έχει βαθιές ρίζες στην Ελληνική κοινωνία

Κωνσταντίνος Κυρανάκης στο pagenews.gr: Η Νέα Δημοκρατία έχει βαθιές ρίζες στην Ελληνική κοινωνία
Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε στο pagenews.gr ότι σε μια εποχή που η ακρίβεια έχει γονατίσει την κοινωνία, οι νεοδημοκράτες όχι μόνο δεν γύρισαν την πλάτη, αλλά είναι εδώ ώστε να βρούμε όλοι μαζί τις λύσεις

Ξεκινά σήμερα το απόγευμα το 14ο τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης μίλησε στο pagenews.gr για το φετινό συνέδριο.

Ολόκληρη η δήλωση

Το φετινό Συνέδριο της παράταξής μας είναι το πολυπληθέστερο της τελευταίας δεκαετίας. Ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας είχε ανάγκη εδώ και πολύ καιρό να εκφραστεί. Σε μια εποχή που η ακρίβεια έχει γονατίσει την κοινωνία, οι νεοδημοκράτες όχι μόνο δεν γύρισαν την πλάτη, αλλά είναι εδώ ώστε να βρούμε όλοι μαζί τις λύσεις.

Η παρουσία όλων αποδεικνύει ότι και στα δύσκολα είμαστε μαζί. Δίπλα στον πολίτη. Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία. Είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που έμεινε όρθιο μέσα σε όλες τις κρίσεις της μεταπολίτευσης, και συνεχίζει να δημιουργεί βαθιές ρίζες στην Ελληνική κοινωνία. Όχι γιατί τα κάνει όλα σωστά, αλλά γιατί πάντα βάζει πάνω από όλα το Εθνικό συμφέρον. Όχι γιατί όλα είναι τέλεια, αλλά γιατί πάντα μιλάμε με ειλικρίνεια και ευθύτητα. Μόνο έτσι χτίζεται η εμπιστοσύνη με τους πολίτες.

Η επόμενη μέρα του Συνεδρίου θα βρει όλους μας ενωμένους και έτοιμους για να συνεχίσουμε το έργο μας ώστε να έρθουν καλύτερες μέρες για την Ελλάδα.

Ξεκινά το 14ο συνέδριο

Ξεκινά σήμερα το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας όπου θα πραγματοποιηθεί στο Athens Metropolitan Expo με ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη όπου έχει προγραμματιστεί για τις 19:45. Την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου θα κηρύξει ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενώ πριν την ομιλία του πρωθυπουργού θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Το Σάββατο, 7 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του γενικού διευθυντή της ΝΔ, Γιάννη Μπρατάκου, και του γενικού γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Γιάννη Μπούγα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments