Nέα της αγοράς

Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή: Συνεργασία μέχρι το 2032 με την Deloitte

Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή: Συνεργασία μέχρι το 2032 με την Deloitte

Πηγή Φωτογραφίας: Patrisnews - ygeiamou.gr

Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή: Η εταιρεία θα υποστηρίξει τη Δ.Ο.Ε. με τη στρατηγική της για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και θα αξιοποιήσει την ψηφιακή της τεχνογνωσία

Η Deloitte και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (Δ.Ο.Ε.) ανακοίνωσαν την έναρξη μιας δεκαετούς συνεργασίας, πέντε Αγώνων, μέχρι το 2032.

Η Deloitte θα λειτουργήσει ως Παγκόσμιος Ολυμπιακός και Παραολυμπιακός Συνεργάτης για τους παρακάτω Αγώνες: Παρίσι 2024, Χειμερινοί Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες Μιλάνο-Κορτίνα 2026, Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες Λος Άντζελες 2028, Χειμερινοί Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες 2030 και Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες Μπρίσμπεϊν 2032.

Η Deloitte «θα αξιοποιήσει την τεχνογνωσία της στις περιβαλλοντικές, κοινωνικές και κυβερνητικές υπηρεσίες, ώστε να βοηθήσει το Ολυμπιακό κίνημα να προοδεύσει σε κρίσιμες προκλήσεις, όπως ορίζονται στην Ολυμπιακή Ατζέντα 2020+5, που σχετίζονται με θέματα εταιρικής διακυβέρνησης, στρατηγικής, βιωσιμότητας, διαφορετικότητας, ισότητας και συμπερίληψης, αθλητικής υποστήριξης και ευημερίας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η εταιρεία θα υποστηρίξει τη Δ.Ο.Ε. με τη στρατηγική της για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και θα αξιοποιήσει την ψηφιακή της τεχνογνωσία για να συμβουλεύσει σε τομείς όπως η εξατομίκευση της εμπειρίας των φιλάθλων και η βελτίωση των ψηφιακών υπηρεσιών, συνδέοντας φιλάθλους από όλο τον κόσμο και αυξάνοντας την ελκυστικότητα των Ολυμπιακών Αγώνων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments