Αθλητισμός

NBA: Οι Ουόριορς έκαναν το 2-1 με τρίποντες… βόμβες [vids]

NBA: Οι Ουόριορς έκαναν το 2-1 με τρίποντες… βόμβες [vids]

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter

NBA: οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς παρουσίασαν ένα επιθετικό αριστούργημα, φτάνοντας  στη νίκη με 142-112 επί των Μέμφις Γκρίζλις

Οι Στεφ Κάρι, Τζόρνταν Πουλ και Κλέι Τόμπσον σημείωσαν συνολικά 78 πόντους και οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς παρουσίασαν ένα επιθετικό αριστούργημα, φτάνοντας  στη νίκη με 142-112 επί των φιλοξενούμενων Μέμφις Γκρίζλις στο Σαν Φρανσίσκο, παίρνοντας προβάδισμα με 2-1 στη σειρά των ημιτελικών της Δυτικής Περιφέρειας.

Ο Κάρι σημείωσε 30 πόντους, ο Πουλ 27 και ο Τόμπσον 21 στην πιο παραγωγική του παρουσία στη σειρά, βοηθώντας το Γκόλντεν Στέιτ να πανηγυρίσει μία ξεκάθαρη  νίκη.

Οι Γκρίζλις προηγήθηκαν έως και 13 πόντους πριν το Γκόλντεν Στέιτ κυριαρχήσει στα τελευταία 42 λεπτά του αγώνα, παρουσιάζοντας ευστοχία 63,1%  συνολικά και 53,1% στα τρίποντα.

Οι επισκέπτες  στηρίχθηκαν στον εκπληκτικό Τζα Μοράντ που…σταμάτησε στους 34 πόντους, πριν αποχωρήσει έξι λεπτά πριν από το φινάλε προκαλώντας ανησυχία καθώς  έφυγε κουτσαίνοντας με πρόβλημα στο γόνατο και δεν επέστρεψε στο ματς.

Ο τέταρτος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τα ξημερώματα της Τρίτης, επίσης στο Σαν Φρανσίσκο.

Μπακς: Το άστρο του Αντετοκούνμπο οδηγεί τα “Ελάφια”

Οι Μπακς πέταξαν στον… κάδο των απορριμμάτων μια διαφορά 13 πόντων στην τέταρτη περίοδο, αλλά ένα καθοριστικό λέι απ του… εξωπραγματικού Γιάννη Αντετοκούνμπο, σε συνδυασμό με το πολύτιμο μπλοκ του που ακολούθησε, οδήγησε τα «Ελάφια» στη νίκη στο… νήμα με 103-101 επί των Μποστον Σελτικς, με την οποία το Μιλγουόκι ανέκτησε ενώπιον του κοινού του το προβάδισμα (2-1) στην ημιτελική σειρά της Ανατολικής Περιφερείας του ΝΒΑ.

Τα αγωνιστικά… όργια του Giannis στο Game 3 και στα 39 λεπτά που έμεινε στο παρκέ σταμάτησαν στους 42 πόντους, στα 12 ριμπάουντ, στις 8 ασιστ, στα 2 κλεψίματα και στα 2 μπλοκ, ενώ ο Greek Freak σημείωσε δευτερόλεπτα πριν το φινάλε το λέι απ της ανατροπής (101-100), για να ακολουθήσει η κομβική… τάπα στον Μπραουν στην επόμενη φάση. bucks-celtics

Οι πρωταθλητές έφεραν στα μέτρα τους την αναμέτρηση στην τρίτη περίοδο, όταν έφτασαν να προηγούνται με 80-66. Οι Σέλτικς όμως αντέδρασαν και με όπλο την άμυνά τους, αλλά και τον εκπληκτικό Αλ Χόρφορντ, που ήταν ηγέτης σε όλα τα επίπεδα (22π, 16ρ), καθώς και τον ανεβασμένο Τζέιλεν Μπράουν (27π, 12ρ) πήγαν για την ολική επαναφορά. Δεν τα κατάφεραν όμως γνωρίζοντας δεύτερη ήττα στη σειρά με τους πρωταθλητές. Κι όλα αυτά σε ένα παιχνίδι που ο Τζίεσον Τέιτουμ τα… έσπασε με 10 πόντους και 4/19 σουτ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments