Trash

Το στρινγκ της Δανέζη που εξαφανίστηκε στα προσόντα της

Το στρινγκ της Δανέζη που εξαφανίστηκε στα προσόντα της
Το στρινγκ της Δανέζη που εξαφανίστηκε στα προσόντα της

Σοφία Δανέζη…και φωνή και κορμί…συνδυασμός που ανάβει φωτιές!

Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Big Brother, που έφερε τα πάνω κάτω με την είσοδό της τότε στο παιχνίδι, καθώς διαθέτει και μία εκρηκτική προσωπικότητα, εκτός από τα θεματικά προσόντα της…

Κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε εμφάνισή της, ιδιωτική, τηλεοπτική ή …πίστας, είτε στην προ ριάλιτι εποχή, είτε μετά!

Με ένα κορμί αψεγάδιαστων αναλογιών, καταφέρνει να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος…κόβοντας την ανάσα ιδιαίτερα στους κυρίους που μπορεί να βρεθούν στον…δρόμο της!

Η “καυτή” τραγουδίστρια “κολάζει” με τα μικροσκοπικά μαγιό που επιλέγει συχνά και δεν είναι λίγες οι φορές που ο αρσενικός πληθυσμός θαυμάζει τα πλούσια κάλλη της και οι κυρίες “κοκκινίζουν” από ζήλια…

Οι “αποκαλυπτικές” καλοκαιρινές εμφανίσεις της, η μια καλύτερη από την άλλη, αλλά κάποιες ξεχωρίζουν με …διαφορά…προσόντων!

Που αναδεικνύονται ακόμα περισσότερο με τη βοήθεια…ενός μικροσκοπικού στρινγκ, που εξυπηρετεί τον σκοπό του…αυτόν της εξαφάνισης, ώστε να αποκαλυφθούν τα καλλίγραμμα οπίσθια της ακαταμάχητης Σοφίας και να αναστατώσουν τις “αισθήσεις”!

Η γοητευτική Σοφία Δανέζη έχει μιλήσει πολλές φορές για την περίοδο του εγκλεισμού της στο σπίτι του ριάλιτι, αλλά σίγουρα μία συμπαίκτριά της δεν κατάφερε να …τα βρει!

Δείτε το βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments