Ελλάδα

Τροχαίο Μονεμβασιά: Στο ψυχιατρείο κρατουμένων ο 52ρονος δράστης

Τροχαίο Μονεμβασιά: Στο ψυχιατρείο κρατουμένων ο 52ρονος δράστης

Πηγή Φωτογραφίας: spartanews

Για τον 52χρονο έχει ζητηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Στο ψυχιατρείο κρατουμένων μεταφέρθηκε ο 52χρονος οδηγός που σκόρπισε τον θάνατο στη Μονεμβασιά. Ο κατηγορούμενος μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, ωστόσο διατάχθηκε η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Για τη μεταφορά του στο ψυχιατρείο, ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας εξέφρασε την ικανοποίησή του με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το γραφείο του Αλέξη Κούγια

«Απόλυτη δικαίωση των ισχυρισμών του επικεφαλής του γραφείου μας κου Αλεξίου Κούγια αποτελεί η σημερινή εξέλιξη, όπου ο δράστης των εγκλημάτων μετήχθη αντί των φυλακών στο ψυχιατρείο κρατουμένων.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί την απόλυτη ικανοποίηση των αιτημάτων του κου Κούγια προς την κα Ανακρίτρια Σπάρτης, όπου ο κος Κούγιας ζήτησε αντί της κρατήσεώς του στις φυλακές, όπως θα συνέβαινε σ’ έναν υγιή ψυχιατρικά δράστη, την παραμονή του, αντί των φυλακών, σε ψυχιατρείο, όπου και θα διενεργηθούν τόσο ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, όσο και τοξικολογικές εξετάσεις για να επιβεβαιωθεί το ακραίο ψυχωτικό επεισόδιο, το οποίο υπέστη ο δράστης, είτε εξαιτίας της χορηγήσεως επί 25 ημερών μεγάλων ποσοτήτων κορτιζόνης από γιατρό της περιοχής, είτε λόγω της κληρονομικής διπολικής διαταραχής, από την οποίαν πάσχει από 30ετιας η ηλικιωμένη μητέρα του, ανίατη ψυχιατρική πάθηση, η οποία εκδηλώθηκε σ’ αυτήν σε ίδια ηλικία με τον δράστη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments