Lifestyle

Αργυρός: Η φιέστα του Παναθηναϊκού πέρασε την βραδιά στην Φουρέιρα

Αργυρός: Η φιέστα του Παναθηναϊκού πέρασε την βραδιά στην Φουρέιρα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Αργυρός: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στους τίτλους μετά το 2014 και η ΠΑΕ το γιόρτασε στο νυχτερινό κέντρο

Το έκαψαν στον Κ. Αργυρό οι  παίκτες του Παναθηναϊκού μετά  την κατάκτηση του κυπέλλου. Λίγο μετά τις 2 οι παίκτες του ”τριφυλλιού”, πήγαν στο νυχτερινό κέντρο Teatro, στο οποίο εμφανίζεται οκαι η Eλένη Φουρέιρα. Το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και στελέχη του συλλόγου έκαναν την εμφάνισή τους και σε συνδυασμό με την παρουσία αρκετών οπαδών, για να γιορτάσουν την φιέστα.

Μπορεί ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος να μην βρέθηκε στο γλέντι αλλά είχε άξια εκπροσώπηση από την κόρη του Ελένη, η οποία από νωρίς βρισκόταν στο Teatro και γλέντησε με την καρδιά της, μαζί με την παρέα της, την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έδωσε το παρών καθώς δεν είναι και λάτρης των μπουζουκιών, προτιμώντας να ξεκουραστεί, έχοντας ολοκληρώσει μία πολύ πιεστική και γεμάτη δουλειά αγωνιστική περίοδο.

Ο Αργυρός μπορεί να μην τραγούδησε τον ύμνο του συλλόγου αλλά σήκωσε στην πίστα τον Δημήτρη Κουρμπέλη και αφιέρωσε στην ομάδα, την μεγάλη του επιτυχία ”Στην Αθήνα μου”. Η μεγάλη στιγμή του πάρτι ήρθε όταν ο Φεντερίκο Μακέντα σε άπταιστα ελληνικά τραγούδησε το ”Τι να το κάνω” μέσα σε αποθέωση!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments