Πολιτική

Αρμπέν Αχμέταϊ: Η Ελλάδα είναι πολύ σημαντική για την Αλβανία σε όλους τους τομείς

Αρμπέν Αχμέταϊ: Η Ελλάδα είναι πολύ σημαντική για την Αλβανία σε όλους τους τομείς

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter: Arben Ahmetaj

Αρμπέν Αχμέταϊ Αντιπρόεδρος Αλβανικής κυβέρνησης: Τη σημασία των σχέσεων Ελλάδας και Αλβανίας σημειώνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Αλβανίας

Τη σημασία των σχέσεων Ελλάδας και Αλβανίας σημειώνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Αλβανίας Αρμπέν Αχμέταϊ. Σε δήλωσή του στο ΑΠΕ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Αλβανίας Αρμπέν Αχμέταϊ  σημειώνει «Η Ελλάδα είναι πολύ σημαντική για εμάς σε όλους τους τομείς, πολιτιστικά, οικονομικά και σε ό,τι αφορά την αλληλεγγύη».

Επίσκεψη Δένδια στην Αλβανία

Στην Αλβανία θα μεταβεί αύριο Δευτέρα 23 Μαΐου ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όπου θα συναντηθεί αρχικά με στελέχη της ελληνικής εθνικής μειονότητας από τη Χειμάρρα και στη συνέχεια με τον αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Στη συνέχεια ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί κατ’ ιδίαν με την υπουργό Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Αλβανίας Όλτα Χάκα (Olta Xhaçka) και θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες. Κοινές δηλώσεις στον Τύπο θα γίνουν περί ώρα 12:00 (τοπική ώρα).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments