Ελλάδα

Δολοφονία μεσίτριας: Τι κατέθεσε για τον αγγειοχειρουργό ο σύζυγος της

Δολοφονία μεσίτριας: Τι κατέθεσε για τον αγγειοχειρουργό ο σύζυγος της

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Η 36χρονη μητέρα 3 παιδιών εξέπνευσε μέσα σε εγκαταλελειμμένη αίθουσα στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου είχε πάει για προγραμματισμένη αισθητική επέμβαση για κιρσούς από τον κατηγορούμενο αγγειοχειρουργό

Τη μαρτυρία του για τη στιγμή που κλήθηκε να αναγνωρίσει το πτώμα της συζύγου του, αλλά και την επικοινωνία που είχε η εκλιπούσα με τον κατηγορούμενο αγγειοχειρουργό, κατέθεσε ενώπιον του του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, ο  σύζυγος της 36χρονης μεσίτριας που βρέθηκε νεκρή σε γκρεμό στη Χαλκιδική, το 2017.

«Εγώ έκανα την αναγνώριση. Ήταν ολόγυμνη. Τη γνώρισα μόνο από τον σωματότυπό της και ένα σκουλαρίκι που της είχα πάρει εγώ. Επτά μέρες εκεί, με τη φύση να οργιάζει, με έντομα και αγρίμια… Δεν θέλω να πω κάτι άλλο», είπε.

Η 36χρονη μητέρα 3 παιδιών εξέπνευσε μέσα σε εγκαταλελειμμένη αίθουσα στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου είχε πάει για προγραμματισμένη αισθητική επέμβαση για κιρσούς από τον αγγειοχειρουργό, που τότε ήταν ειδικευόμενος. Το σώμα της εντοπίστηκε μερικές ημέρες μετά, σε ένα γκρεμό στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

Ο σύζυγος της άτυχης μεσίτριας, εξέφρασε την άποψη ότι ο αγγειοχειρουργός είχε ερωτικό ενδιαφέρον για τη γυναίκα του και σκόπευε να ασελγήσει πάνω της. Ο άτυχος σύζυγος επεσήμανε ότι το σημείο που βρέθηκε η γυναίκα του δεν μπορούσε, παρά να είναι προεπιλεγμένο.

Η γυναίκα του, όπως είπε, είχε επικοινωνία με τον γιατρό μέσω Facebook, χωρίς αυτό να προκαλεί ανησυχίες στον σύζυγό της, αφού υπήρχε εμπιστοσύνη μεταξύ τους. Ο άνδρας εξήγησε ότι η γυναίκα του είχε κλείσει ραντεβού στις 2 Απριλίου στο νοσοκομείο, όπου την πήγε ο ίδιος με το μηχανάκι του.

«Θα ήταν κάτι πολύ απλό, χωρίς νάρκωση και χωρίς κίνδυνο. Όταν πήγα να την πάρω ήταν σε πολύ διαφορετική κατάσταση. Ήταν ζαλισμένη, θυμωμένη. Είπε “τι μου έκανε;”», κατέθεσε ο σύζυγος του θύματος και πρόσθεσε πως η γυναίκα του,  Ντιάνα, είχε πρόβλημα και στα δύο πόδια και ήθελε να κάνει την επέμβαση για αισθητικούς λόγους.

«Η Ντιάνα ανέφερε ότι υπάρχει ένα ενδιαφέρον από τον συγκεκριμένο άνθρωπο για να αγοράσει σπίτι. Αυξήθηκε αυτή η επικοινωνία μεταξύ τους. Μου είπε ότι θα πάνε για έναν καφέ να μιλήσουν και για αυτό», ανέφερε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments