Διεθνή

Βλάντιμιρ Πούτιν: Διάταγμα για απόκτηση ρωσικής υπηκοότητας στις κατεχόμενες ουκρανικές περιοχές

Βλάντιμιρ Πούτιν: Διάταγμα για απόκτηση ρωσικής υπηκοότητας στις κατεχόμενες ουκρανικές περιοχές

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Βλάντιμιρ Πούτιν: Ο πρόεδρος της Ρωσίας υπέγραψε διάταγμα για απόκτηση ρωσικής υπηκοότητας στις κατεχόμενες ουκρανικές περιοχές.

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν υπέγραψε διάταγμα για την απόκτηση της ρωσικής υπηκοότητας των κατοίκων στις κατεχόμενες ουκρανικές περιοχές. Αυτό διευκολύνει τους Ουκρανούς στα τμήματα των περιοχών Χερσώνα και Ζαπορίζια που έχουν καταληφθεί από τα ρωσικά στρατεύματα να αποκτήσουν τη ρωσική υπηκοότητα.

Σύμφωνα με το διάταγμα που δημοσιεύθηκε σε κυβερνητική πύλη, θα γίνουν τροποποιήσεις σε υφιστάμενο διάταγμα που χρησιμοποιείται για την απλούστευση της διαδικασίας για τους κατοίκους της αποσχισθείσας Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ ή της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ.

Μοίρασε χιλιάδες διαβατήρια στο Ντονέτσκ και το Λουγκάνσκ

Σύμφωνα με το CNN, η Ρωσία μοίρασε εκατοντάδες χιλιάδες ρωσικά διαβατήρια στους κατοίκους της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ και της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ. πριν από τη μαζική εισβολή στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός από τα προσχήματα για έναν ευρύτερο πόλεμο.

Στην πραγματικότητα, καταγγέλλουν οι Ουκρανοί, αυτό σημαίνει αναγκαστική χρήση διαβατηρίου των κατοίκων των κατεχόμενων ουκρανικών εδαφών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments