Lifestyle

Έλενα Παπαρίζου: «Ο παιδικός μου έρωτας όλοι ξέρουν πως είναι ο Χρήστος Δάντης»

Έλενα Παπαρίζου: «Ο παιδικός μου έρωτας όλοι ξέρουν πως είναι ο Χρήστος Δάντης»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
"Είχα τόσο άγχος που νόμιζα ότι θα πέσω κάτω" παραδέχθηκε η Έλενα Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου πραγματοποιώντας μια αναδρομή στους πιο επιτυχημένους μουσικούς της σταθμούς. Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως… ο Χρήστος Δάντης ήταν ο παιδικός της έρωτας!

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, η Έλενα Παπαρίζου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι Αναπάντητες Κλήσεις ήταν μια υπέροχη ηχογράφηση, το πρώτο μου σόλο videoclip, ήταν λίγο δύσκολα γιατί δεν ήξερα πως είναι να βρίσκομαι στο κέντρο μιας κάμερας και μια σκηνής. Αυτό που θυμάμαι όμως πάρα πολύ έντονα είναι όταν μοιραστήκαμε τη σκηνή μαζί με τον Χρήστο Δάντη που έκανε αυτή την πολύ ιδιαίτερη διασκευή. Εν τω μεταξύ όλοι γνωρίζουν ότι ο παιδικός μου έρωτας λεγόταν Χρήστος Δάντης».

«Είχα τόσο άγχος που νόμιζα ότι θα πέσω κάτω. Επίσης έκανε και πάρα πολύ ζέστη. Οπότε ήθελα να λιποθυμήσω, έκανε και ζέστη, είχα τον Χρήστο Δάντη και είχαμε και τραγουδάρα».

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.