Πολιτική

Οικονόμου: 230 έργα προϋπολογισμού 10,2 δισ. μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης

Οικονόμου: 230 έργα προϋπολογισμού 10,2 δισ. μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης
Οικονόμου: Στην αξιοποίηση των πόρων από το Ταμείο Ανάκαμψης αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο Twitter, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου

Στην αξιοποίηση των πόρων από το Ταμείο Ανάκαμψης αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο Twitter, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. «O αριθμός των έργων που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο του «Ελλάδα 2.0» ανέρχεται στα 230, με τον συνολικό προϋπολογισμό τους να διαμορφώνεται στα 10,2 δισ. Euro», τονίζει στην ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Με σχέδιο και ταχύτητα η χώρα αξιοποιεί το Ταμείο Ανάκαμψης», επισημαίνει ο κ. Οικονόμου.

Δείτε την ανάρτηση

Οικονόμου για Τσίπρα: Ζει στο παρελθόν ίδιος, απαράλλαχτος, αμετανόητος

Απάντηση σε όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου.  «Αφού οι πολιτικές περιορισμού των συνεπειών της ενεργειακής κρίσης και η τεράστια επιτυχία των διεθνών επαφών του πρωθυπουργού τον απογύμνωσαν από πολιτικά επιχειρήματα και θέσεις, ο κ. Τσίπρας επέστρεψε σήμερα στα επικολυρικά και στα οράματα», αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Και επισημαίνει: «Κανείς όμως δεν ξεχνά ότι τα οράματα και οι αυταπάτες του κ. Τσίπρα κατέληξαν σε εφιάλτη για την κοινωνία και την πατρίδα στο διάστημα 2015-2019.Ο κόσμος άλλαξε άρδην τα τελευταία δύο χρόνια, η Ελλάδα αλλάζει και αναβαθμίζεται διεθνώς. Ο κ. Τσίπρας όμως ζει στο παρελθόν: ίδιος, απαράλλαχτος, αμετανόητος. Δεν μπορεί πια να προσφέρει τίποτα χρήσιμο στον τόπο», τονίζει ο κ. Οικονόμου. Και στη δήλωσή του καταλήγει: «ΥΓ: ο μόνος στη μεταπολιτευτική ιστορία που προσπάθησε να εδραιώσει καθεστώς ήταν ο κ. Τσίπρας, με όχημα τα όσα προκάλεσε το 2015 και τις σκευωρίες που οργάνωσε αργότερα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments