Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με την αυτοκτονία 50χρονου μέσα στο γυμναστήριο – Ποιους έδειξε ως ηθικούς αυτουργούς

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με την αυτοκτονία 50χρονου μέσα στο γυμναστήριο – Ποιους έδειξε ως ηθικούς αυτουργούς
Με παρέμβαση του εισαγγελέα η υπόθεση ανατέθηκε στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ώστε να διεξαχθεί πληρέστερη έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του 50χρονου μετά τις αναρτήσεις στα socia media περί ηθικών αυτουργών

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Θεσσαλονίκης από τον θάνατο 50 επιχειρηματία, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή τους μέσα στο γυμναστήριό του.

Τον 50χρονο βρήκε απαγχονισμένος πελάτισσα, η οποία  και ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία.

Αν και οι πρώτες εκτιμήσεις για τον θάνατο του γυμναστή έκαναν λόγο για αυτοκτονία, μια ανάρτηση του ίδιου στα social media του «έδειξε» ότι υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί πίσω από αυτή, γεγονός που προκάλεσε εισαγγελική παρέμβαση.

Ο προϊστάμενος Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος ζήτησε η υπόθεση της αυτοκτονίας του 50χρονου γυμναστή από το τοπικό αστυνομικό τμήμα να ανατεθεί στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ώστε να διεξαχθεί πληρέστερη έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του 50χρονου.

Τι έγραφε στο σημείωμα – ανάρτηση

Σύμφωνα με το thessnews.gr, ο γυμναστής έγραψε στην ανάρτησή του πως «έχασε» περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ από μια γυναίκα, την οποία δήλωσε πως αγάπησε με πάθος. Εξήγησε ότι της είχε δώσει τους ηλεκτρονικούς κωδικούς πρόσβασης στον λογαριασμό του στην τράπεζα.

Ακόμα, στη μακροσκελή ανάρτησή του κάνει λόγο για «δασκαλεμένα κορίτσια» που πηγαίνουν σε πάρτι με πλούσιους νεαρούς, αλλά και για διάφορα κυκλώματα, ωστόσο σε πολλά σημεία το κείμενο φαίνεται να μην έχει συνοχή, επειδή ο ίδιος δεν βρισκόταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Γείτονες της περιοχής όπου βρίσκεται το γυμναστήριο δηλώνουν συγκλονισμένοι για τον 50χρονο ιδιοκτήτη που έβαλε τέλος στη ζωή του αναφέροντας ότι «Ήταν ένα πολύ καλό παιδί και πολύ ήσυχος στη γειτονιά».

Παιδικοί του φίλοι και γείτονες της περιοχής είπαν ακόμη ότι «είχε αναφέρει ότι αντιμετώπιζε προβλήματα με τα οικονομικά αλλά ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments