Nέα της αγοράς

MVS: Σε συνεργασία με τα ναυπηγεία Feadship θα κατασκευάσουν θαλαμηγό 167 μέτρων

MVS: Σε συνεργασία με τα ναυπηγεία Feadship θα κατασκευάσουν θαλαμηγό 167 μέτρων

Πηγή Φωτογραφίας: Epixeiro- feadship.nl

MVS: Έχει αναλάβει τους εσωτερικούς χώρους των θαλαμηγών, καθώς και ειδικές επεξεργασίες επιφανειών

Στην κατασκευή μίας νέας θαλαμηγού 167 μέτρων, η οποία θα παραδοθεί τον Μάρτιο του 2023, συμμετέχει η ελληνική εταιρεία MVS σε νέα συνεργασία με τα Ολλανδικά ναυπηγεία της Feadship. Ειδικότερα για το συγκεκριμένο έργο, η MVS έχει αναλάβει τους εσωτερικούς χώρους των θαλαμηγών, καθώς και ειδικές επεξεργασίες επιφανειών. Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν ποικίλλουν από δέρμα, ύφασμα, ξύλο, ανοξείδωτο ατσάλι και μάρμαρο.

Αναφερόμενοι στη νέα συνεργασία, οι ιδρυτές της MVS, Μάριος Στεργίου και Στέφανος Μάνος, δήλωσαν σχετικά, “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που αυτή τη δύσκολη εποχή με την αβεβαιότητα που επικρατεί, ένας ακόμη σημαντικός κατασκευαστής υπερπολυτελών σκαφών της Βορειοευρωπαϊκής αγοράς και συγκεκριμένα τα ναυπηγεία της Feadship εμπιστευτήκαν την MVS ως συνεργάτη τους. Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην υλοποίηση αυτού του πολύ απαιτητικού έργου, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας μας εντός και εκτός συνόρων”.

Η MVS συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων επιλογών για τα κορυφαία ναυπηγεία όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Βορείου Ευρώπης (όπως τα γερμανικά ναυπηγεία Lurssen και τα ολλανδικά ναυπηγεία Oceanco, Amels, Feadship), καθώς συνδυάζει την κατασκευαστική εμπειρία για την έγκαιρη και ποιοτική εκτέλεση κατασκευών υψηλής αισθητικής, που απαιτούνται σε αυτά τα έργα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments