Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης από Σύνοδο Κορυφής: Εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας

Κυριάκος Μητσοτάκης από Σύνοδο Κορυφής: Εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας
Κυριάκος Μητσοτάκης από Σύνοδο Κορυφής: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Σύνοδο Κορυφής κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας περί πρόωρων εκλογών τον Σεπτέμβριο. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Σύνοδο Κορυφής κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας περί πρόωρων εκλογών τον Σεπτέμβριο.

«Πόσες από τις προβλέψεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι σήμερα; Εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας όπως έχω δεσμευτεί αρκετές φορές μέχρι σήμερα. Από εκεί και πέρα θέλω να τονίσω ότι η χώρα σήμερα χρειάζεται περίσσότερο παρά ποτέ ένα ήρεμο πολιτικό κλίμα, μία ήρεμη πολιτική αντιπαράθεση αρχών, αξιών, θέσεων, λιγότερη πόλωση, λιγότερες φωνές, λιγότερη προκλητική ρητορική, η οποία παραπέμπει ευτυχώς για την Ελλάδα, σε εποχές που έχουμε αφήσει οριστικά πίσω μας. Η αντιπολίτευση και ο αρχηγός της επιλέγουν τη δική τους κατά την άποψή μου εξαιρετικά μοναχική διαδρομή και θα κριθεί και αυτή όταν με το καλό γίνουν εθνικές εκλογές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Τι δήλωσε νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Αλέξης Τσίπρας

“Πρέπει όμως να γνωρίζουμε ότι η οικονομική κατάσταση θα επιδεινωθεί το επόμενο διάστημα. Ακόμα τα χειρότερα δεν τα έχουμε δει, ούτε εμείς ούτε οι πολίτες. Η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι επιταχυντής της κρίσης. Η απόφαση του κ. Μητσοτάκη, όσο και αν προσπαθεί να πείσει πως θα εξαντλήσει την θητεία του, είναι να πάει σε εκλογές το φθινόπωρο, ακόμα και νωρίς το Σεπτέμβρη για να προλάβει την απόλυτη κατάρρευση από την ακρίβεια. Και για αυτόν τον λόγο ο κ. Μητσοτάκης για να αλλάξει ατζέντα από την σαρωτική ακρίβεια που καθιστά αβίωτη τη ζωή των πολιτών, επενδύει σε τεχνητή ένταση και ψευδεπίγραφα λαϊκιστικά διλήμματα. Καλλιεργεί την ένταση στα πανεπιστήμια και ακολουθεί γενικευμένη στρατηγική όξυνσης για να κρύψει ότι ο κόσμος δεν μπορεί να βγάλει το μήνα” δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της νέας πολιτικής επιτροπής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments