Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Στα… ραντάρ του ο Μπλάνκο – Ποιοι είναι οι “αντίπαλοι” του

Παναθηναϊκός: Στα… ραντάρ του ο Μπλάνκο – Ποιοι είναι οι “αντίπαλοι” του

Πηγή Φωτογραφίας: Extra.ec, Diario Popular

Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός θα στραφεί (και) αυτό το καλοκαίρι στη μεταγραφική αγορά της Αργεντινής και εξετάζει την περίπτωση του χαφ της Ιντεπεντιέντε, Ντομίνγκο Μπλάνκο

Ο Παναθηναϊκός θα στραφεί (και) αυτό το καλοκαίρι στη μεταγραφική αγορά της Αργεντινής, έχοντας δικαιωθεί απόλυτα με την περίπτωση του Σεμπαστιάν Παλάσιος και τα… ραντάρ του είναι στραμμένα εδώ κι αρκετές εβδομάδες στην περίπτωση ενός πρώην συμπαίκτη του «Τούκου», του διεθνούς Αργεντινού κεντρικού χαφ της Ιντεπεντιέντε, Ντομίνγκο Μπλάνκο.

Ο 27χρονος μέσος (καθαρό «8άρι», που κατά συνθήκη παίζει τόσο στο «10», όσο και στα άκρα της επίθεσης), σύμφωνα με το ΑΠΕ,  δεν θα είναι «εύκολη» περίπτωση, καθώς μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα απ’ την Ιντεπεντιέντε κι έχει ήδη τραβήξει πάνω του το ενδιαφέρον των «μεγάλων» της Αργεντινής (Μπόκα Τζούνιορς, Ρίβερ Πλέιτ), αλλά κι ομάδων του Μεξικού.

Έδωσε “άκυρο” στις προτάσεις της Ιντεπεντιέντε

Η Ιντεπεντιέντε του έχει καταθέσει ήδη δύο προτάσεις για να επεκτείνει το συμβόλαιό του, ανεβάζοντας την προσφορά της στις 700.000 ευρώ το χρόνο (στη μεγαλύτερη κλίμακα συμβολαίων του κλαμπ), όπως επιβεβαιώθηκε κι απ’ τα λόγια του αθλητικού διευθυντή της αργεντίνικης ομάδας Ντάνιελ «Ρόλφι» Μοντενέγκρο:

«Έχει τα πάντα στο τραπέζι για να αποφασίσει ποιο θα είναι το μέλλον του. Κάνουμε σημαντική προσπάθεια για να μπορέσει να συνεχίσει. Η πόρτα είναι ανοιχτή και ελπίζουμε ότι μπορεί να συνεχίσει…».

Χθες (Τρίτη, 31/5) το απόγευμα, ωστόσο, ο προπονητής της Ιντεπεντιέντε Εντουάρντο Ντομίνγκες ενημέρωσε τόσο τον Μπλάνκο, όσο και τους Αντρές Ρόα και Κάρλος Μπενεβίδες (που επίσης μένουν ελεύθεροι την 1η Ιουλίου) πως «…δεν θα αγωνιστούν ξανά στην ομάδα, μέχρι να επιλύσουν με τον σύλλογο την κατάσταση με τα συμβόλαιά τους».

Κι όλα αυτά, με τον 27χρονο μέσο να είναι αναντικατάστατο στέλεχος των «Los Diablos Rojos» έχοντας παίξει σε όλη τη σειρά των αγώνων του Copa Sudamericana, όντας βασικός και στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του στις 26 Μαΐου με την Σεαρά (εντός έδρας ήττα με 2-0).

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (1/6) δημοσιεύματα και πληροφορίες του Τύπου της Αργεντινής ανέφεραν πως «…ο Μπλάνκο θα απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της Ιντεπεντιέντε, μετά και τη δεύτερη προσφορά που του κατατέθηκε, βλέποντας το μέλλον του εκτός της ομάδας».

Έχει ισχυρούς… αντιπάλους

Για την απόκτησή του -εκτός απ’ τον Παναθηναϊκό- έχει ήδη δείξει ενδιαφέρον και η Μπόκα Τζούνιορς, έχοντας όμως στη λίστα της και το όνομα του 31χρονου Ροντρίγο Αλιέντρο της Κολόν Σάντα Φε, τον οποίο εξετάζει και η… Ιντεπεντιέντε ως πιθανό αντικαταστάτη του Μπλάνκο.

Οι «πράσινοι» παρακολουθούν την υπόθεση μέσω του Λούκας Φαβάλι, του «δικού» τους ανθρώπου στην Αργεντινή -ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο και στη μεταγραφή του Παλάσιος- κι έχουν μεταφέρει προς την πλευρά του Μπλάνκο την επιθυμία τους να τον φέρουν στην Ελλάδα, καλύπτοντας τις οικονομικές απαιτήσεις του.

Στην όλη… διαδικασία δε, αναμένεται να «μπει» κι ο -μέχρι πέρσι συμπαίκτης του Μπλάνκο- Σεμπαστιάν Παλάσιος (ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του μαζί με την οικογένειά του για διακοπές), προκειμένου να του δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και να τον «πείσει» να κάνει για πρώτη φορά στην καριέρα του το ταξίδι στην Ευρώπη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments