Πολιτική

Κριτική ΝΔ: Όσα δεν είπε ο Τσίπρας στη Λέσβο [vid]

Κριτική ΝΔ: Όσα δεν είπε ο Τσίπρας στη Λέσβο [vid]

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Με ένα βίντεο η ΝΔ σχολιάζει την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Μυτιλήνη

Την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Μυτιλήνη σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα βίντεο με “Όσα δεν είπε ο κ. Τσίπρας στη Λέσβο“, όπως αναφέρει η σχετική ανάρτηση.

Όπως αναφέρεται στο βίντεο της ΝΔ, «μιας και ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε τη Λέσβο, να του θυμίσουμε τι γινόταν επί των ημερών του στο νησί».

Το υλικό παραθέτει διάφορα δημοσιεύματα εστιάζοντας στις άθλιες συνθήκες που επικρατούσαν στη Μόρια επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, και εν συνεχεία τα έργα που έγιναν επί Νέας Δημοκρατίας, με τα οποία βελτιώθηκε σημαντικά τόσο η διαμονή των προσφύγων/μεταναστών όσο και η ζωή των μόνιμων κατοίκων.

Στο τέλος δείχνει μια παλαιότερη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, κατά την οποία ακούγεται να λέει: «Μας κάνανε κριτική ότι δήθεν ανοίξαμε τα σύνορα. Ποια σύνορα; Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε;».

Το βίντεο της ΝΔ για την επίσκεψη Τσίπρα στη Λέσβο

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.