Ελλάδα

Αυτοκτονία γυμναστή: Η πρώτη αντίδραση της γυναίκας που “έδειξε” ως ηθικό αυτουργό

Αυτοκτονία γυμναστή: Η πρώτη αντίδραση της γυναίκας που “έδειξε” ως ηθικό αυτουργό

Πηγή Φωτογραφίας: socialmedia

Ο δικηγόρος της προσκόμισε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών μηνύματα, τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο καταδεικνύουν πως ο αυτόχειρας «απειλούσε» τη γυναίκα όταν χώριζαν πως θα αυτοκτονούσε

Σε μία πρώτη απάντηση δια του δικηγόρου της, η γυναίκα που “έδειξε” ως ηθικό αυτουργό λίγο πριν αυτοκτονήσει, ο 50χρονος γυμναστής.

Ο δικηγόρος της Κώστας Κολτσής, προσκόμισε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών μηνύματα, τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο καταδεικνύουν πως ο αυτόχειρας «απειλούσε» τη γυναίκα όταν χώριζαν πως θα αυτοκτονούσε, πως έχανε χρηματικά ποσά επειδή «έπαιζε» με bitcoin και διέρρευσε μέσω του email πορνογραφικό υλικό της γυναίκας.

«Η εντολέας μου είχε δανειστεί ένα χρηματικό ποσό από τον γυμναστή και το είχε επιστρέψει» είπε ο κ. Κολτσής στον ALPHA. Σύμφωνα με τον ίδιο, έναν χρόνο πριν «ο γυμναστής είχε γράψει άλλο σημείωμα χειρόγραφο με κεφαλαία, με συντακτικό και γλώσσα που συνάδει με τα μηνύματα που προσκομίσαμε στην εισαγγελία. Έγραφε πως δεν φταίει άλλος αλλά η αρρώστια μου», ισχυρίστηκε.

Ταυτόχρονα αποκάλυψε πως ο γυμναστής διέρρευσε «σε απροσδιόριστο αριθμό προσώπων άσεμνο υλικό, βαρύ, κακό» της εντολέως του.«Έπαιζε χρήματα σε bitcoin. Έχω μήνυμα που λέει στην ίδια σε 3 ώρες έχω χάσει 60.000 ευρώ» είπε ο κ. Κολτσής για τον γυμναστή υποστηρίζοντας πως τα μηνύματα που προσκόμισε στην εισαγγελία είναι «εκδίκησης» αφού «πιο πριν της έλεγε σε αγαπάω». «Η υπόθεση έλαβε διάσταση λόγω του σημειώματος. Η θέση της εντολέως μου είναι πως διέκοψε την ερωτική σχέση με τον αυτόχειρα. Ο αυτόχειρας επικαλούμενος προβλήματα και απειλές πως θα αυτοκτονήσει όπως στο παρελθόν προσπαθούσε να την προσεγγίσει. Η ίδια αρνείτο γιατί ο λόγος που διέκοψε τη σχέση ήταν ο χαρακτήρας του αυτόχειρα. Στα μηνύματα που έχει αποστείλει γίνεται σαφές ότι ο λόγος είναι η ερωτική απαγόρευση» ανέφερε ο δικηγόρος.

«Έπαιζε χρήματα σε bitcoin. Εχω μήνυμα που λέει στην ίδια σε 3 ώρες έχω χάσει 60.000 ευρώ» είπε ο κ. Κολτσής για τον γυμναστή υποστηρίζοντας πως τα μηνύματα που προσκόμισε στην εισαγγελία είναι «εκδίκησης» αφού «πιο πριν της έλεγε σε αγαπάω». «Η υπόθεση έλαβε διάσταση λόγω του σημειώματος. Η θέση της εντολέως μου είναι πως διέκοψε την ερωτική σχέση με τον αυτόχειρα. Ο αυτόχειρας επικαλούμενος προβλήματα και απειλές πως θα αυτοκτονήσει όπως στο παρελθόν προσπαθούσε να την προσεγγίσει. Η ίδια αρνείτο γιατί ο λόγος που διέκοψε τη σχέση ήταν ο χαρακτήρας του αυτόχειρα. Στα μηνύματα που έχει αποστείλει γίνεται σαφές ότι ο λόγος είναι η ερωτική απαγόρευση» ανέφερε ο δικηγόρος.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments