Ελλάδα

Κρήτη: Προπονητής πολεμικών τεχνών κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος αθλητών του

Κρήτη: Προπονητής πολεμικών τεχνών κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος αθλητών του

Πηγή Φωτογραφίας: sportlink

Ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον του διώξεις για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων, μετά από καταγγελίες 8 παιδιών

Προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα έλαβε 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών στην Κρήτη, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 8 μαθητών του με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι είναι αθώος.

Νωρίτερα ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον του διώξεις για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων.

Οι καταγγελίες των οκτώ παιδιών

Όπως έγινε γνωστό, οκτώ μαθητές, εκ των οποίων επτά αγόρια και ένα κορίτσι, πήγαν σε αστυνομικό τμήμα του Λασιθίου και κατήγγειλαν πως ο 46χρονος προπονητής τους εκτός του ότι τους συμπεριφερόταν προσβλητικά και υποτιμητικά, τους έβαζε να του κάνουν μασάζ ενώ αυτός έβλεπε πορνό στο κινητό του.

Σύμφωνα με την καταγγελία και των οκτώ παιδιών, ο ίδιος την ώρα που του έκαναν το μασάζ και παρακολουθούσε πορνογραφικό υλικό ήταν μόνο με το εσώρουχό του.

Μάλιστα, αυτό δεν είχε συμβεί μόνο μία φορά αλλά συνέβαινε πολύ συχνά από το 2014 έως και το 2021.

Παράλληλα, το κορίτσι που είναι αυτή τη στιγμή 20 χρονών κατήγγειλε πως το 2017 (όταν δηλαδή ήταν 17 χρόνων) ο 46χρονος προπονητής την ξεμονάχιασε και την θώπευσε.

Τι ισχυρίζεται ο ίδιος

Ο 46χρονος ενώπιον των αστυνομικών και δικαστικών αρχών αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, λέγοντας πως ποτέ δεν συμπεριφέρθηκε με τέτοιο τρόπο στους μαθητές του.

Μάλιστα, ο ίδιος θεωρεί πως όλα αυτά είναι κατασκευασμένα για να σπιλώσουν την εικόνα του. Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις του στο  protothema.gr, υποστηρίζει πως  πίσω από όλα αυτά τα ψέματα βρίσκεται ένας πρώην μαθητής του και ανταγωνιστής του.

«Ότι έχει γίνει, είναι θέμα καθαρά ανταγωνισμού και εκβιασμού. Ένας πρώην μαθητής μου και ανταγωνιστής μου που το 2016 είχε πάρει με τον δικό μας σύλλογο, με εμένα προπονητή στη Θεσσαλονίκη τη δεύτερη θέση, έχει δημιουργήσει μια πλεκτάνη. Έχει πιάσει παλιούς μαθητές της σχολής και με κατηγορούν, υποτίθεται, ότι σε ένα πανευρωπαϊκό που βρισκόμασταν στο εξωτερικό έβαλα εγώ τα 13χρονα παιδιά να μου κάνουν μασάζ και ότι εγώ έβλεπα πορνό και έχουν βάλει μια παλιά μου μαθήτρια, η οποία και αυτή είχε φύγει από τον σύλλογο, ότι σε ένα ταξίδι την θώπευσα και της ζήτησα άσχημα πράγματα.

Τώρα είμαι μπλεγμένος, γιατί είμαι ο μοναδικός προπονητής που έχουμε κατεβάσει στο παγκόσμιο στο kickboxing με χρυσά και διακρίσεις και προσπαθούν να με ξεφτιλίσουν με οποιοδήποτε τρόπο. Τα παιδιά αυτά έχουν σταματήσει από εμένα και πάνε στην σχολή του ανταγωνιστή μου, δηλαδή είναι ήδη εκεί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments