Διεθνή

Πούτιν: Με “κοσμητικά επίθετα” χαρακτήρισαν τον Ρώσο πρόεδρο και τον Σοϊγκου

Πούτιν: Με “κοσμητικά επίθετα” χαρακτήρισαν τον Ρώσο πρόεδρο και τον Σοϊγκου

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Πούτιν: Με... αχαρακτήριστες εκφράσεις αναφέρθηκαν στον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν και τον υπουργό Άμυνας της χώρας Σεργκέι Σοϊγκο

Με… αχαρακτήριστες εκφράσεις αναφέρθηκαν στον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν και τον υπουργό Άμυνας της χώρας Σεργκέι Σοϊγκου δύο συνταγματάρχες, όπου δύο συνταγματάρχες των αποκαλούν γαμ…, σύμφωνα με όσα ανέφερε το Radio Free Europe/Radio Liberty σε υποκλοπή συζήτησης.

«Ένας γ@μ@μένος πύραυλος θα πρέπει να πετάξει στη Βουλή στο Κίεβο. Αυτό φτάνει, αυτό γ… φτάνει. Γιατί δεν πέταξε ένας γα@@@ενος πύραυλος; Είσαι γ@@@μένος, γα@@@λη Πούτιν», ξεκινά ο διάλογος, ο οποίος φέρεται να είναι μεταξύ του Ρώσου συνταγματάρχη Μακσίν Βλάσοβ και του συνταγματάρχη Βιτάλι Κοβτούν.

«Γιατί δεν πέταξε ένας πύραυλος στο Κίεβο; Κάτι δεν έγινε με τον σωστό τρόπο», προσθέτει ο ένας από τους συνταγματάρχες. Η κλήση, σύμφωνα με το δημοσίευμα, υποκλάπηκε στις 14 Απριλίου.

Από τα… κοσμητικά επίθετα των δυο Ρώσων συνταγματαρχών δεν γλιτώνει ούτε ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Σεργκέι Σοϊγκού, τον οποίο αποκαλούν εντελώς ανίκανο, έναν «γα@@@@νο σόουμαν» και τον κατηγορούν για τις «τρομακτικές απώλειες» του ρωσικού στρατού.

Ο Βλάσοφ αποκαλεί επίσης τον στρατηγό Αλεξάντερ Ντβόρνικοφ, τον ανώτατο διοικητή της Ρωσίας στην Ουκρανία, «εντελώς ανόητο» και «ανεγκέφαλο γ@@…ο ηλίθιο».

Οι Ρώσοι πήραν εξοπλισμό από το Τσερνόμπιλ

Οι Ρώσοι μετά κατάφεραν να πάρουν εξοπλισμό αξίας. «Πήραν μαζί τους 690 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, 344 αυτοκίνητα, 1.500 μετρητές ραδιενέργειας», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Κεντρικού Εργαστηρίου Αναλύσεων του σταθμού.

Οι Ρώσοι στρατιωτικοί, που είχαν θέσει υπό τον έλεγχό τους κατά τη διάρκεια της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία για ένα και πλέον μήνα τον πυρηνικό σταθμό του Τσερνόμπιλ, αποχωρώντας πήραν μαζί τους εξοπλισμό αξίας 135 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με την Washington Post.

Ο απολογισμός

«Οι Ρώσοι στρατιωτικοί πήραν μαζί τους 690 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, 344 αυτοκίνητα, 1.500 μετρητές ραδιενέργειας, σχεδόν ολόκληρο τον εξοπλισμό αντιπυρικής προστασίας και πολλά αναντικατάστατα όργανα που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας», σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε ο διευθυντής του Κεντρικού Εργαστηρίου Αναλύσεων του σταθμού Νικολάι Μπεσπάλι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments