Διεθνή

Ρωσία: Το πρόσωπο που θα διαδεχτεί τον Πούτιν

Ρωσία: Το πρόσωπο που θα διαδεχτεί τον Πούτιν

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ρωσία: Ο Ρώσος Πρόεδρος ετοιμάζει τον διάδοχο του στην πολιτική ζωή της Μόσχας.

Υπό την σκιά της κατάστασης της υγείας του, ο Βλάντιμιρ Πούτιν φέρεται να έχει επιλέξει το διάδοχο του.  Σύμφωνα με το δίκτυο General SVR στο Telegram, που ισχυρίζεται ότι διαθέτει αξιόπιστες πηγές πληροφοριών μέσα στο περιβάλλον του ρώσου προέδρου, η δεύτερη κόρη που απέκτησε ο Πούτιν από το γάμο του με την πρώην πρώτη κυρία της Ρωσίας, Λιουντμίλα, η 35χρονη Κατερίνα Τιχόνοβα, θα μπορούσε να αναγορευθεί νέα επικεφαλής της «Ενωμένης Ρωσίας», του κόμματος του πατέρα της.

Το εν λόγω δίκτυο υποστηρίζει εδώ και καιρό ότι ο Πούτιν πάσχει από διάφορες ασθένειες, μεταξύ άλλων Πάρκισον και καρκίνο. «Ο κύκλος εμπίστων του Πούτιν άρχισε να ξανασυζητά την ανάγκη μιας προσωπικότητας κοινής αποδοχής από την ελίτ για την ηγεσία της Ενωμένης Ρωσίας, που θα ενώσει και θα εγγυηθεί το νυν status quo και τη συνέχεια στην εξουσία» υποστήριξε το αμφιλεγόμενο δίκτυο.

Η κόρη του Πούτιν στην αρχηγία της Ενωμένης Ρωσίας

«Η υποψηφιότητα της κόρης του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, της Κατερίνας Τιχόνοβα, για την αρχηγία του κόμματος της Ενωμένης Ρωσίας συζητείται και πάλι ενεργά. Και πρέπει να πω ότι πρόσφατα όλα τα ενδιαφερόμενα πρόσωπα στο περιβάλλον του Πούτιν υποστηρίζουν την ιδέα αυτή» αναφέρει, σημειώνοντας ότι στα τέλη του περασμένου χρόνου η πρόταση αυτή δεν είχε συγκεντρώσει τη συναίνεση όλων.

Ωστόσο, «τώρα η κατάσταση έχει αλλάξει και ο πόλεμος, που είναι σε εξέλιξη εδώ και τρεις μήνες, έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις και την απαίτηση της ελίτ για μια σαφή κατανόηση του μέλλοντός της χωρίς τον Πούτιν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments