Ελλάδα

Μαρία Μπονίκου: Ψυχιατρική εξέταση για τον γιο της που ομολόγησε τη δολοφονία της

Μαρία Μπονίκου: Ψυχιατρική εξέταση για τον γιο της που ομολόγησε τη δολοφονία της
O 46χρονος που φέρεται να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, χρησιμοποίησε δυο μαχαίρια για να σφάξει τη μητέρα του

Τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για τον 46χρονο γιο της ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου, την οποία ομολόγησε ότι δολοφόνησε με πολλαπλές μαχαιριές, μέσα στο σπίτι τους στην Αίγινα, διέταξε ο εισαγγελέας.

Η 73χρονη έφερε τραύματα στο λαιμό και τον θώρακα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 46χρονος φέρεται να είπε ότι η μητέρα του δεν του επέτρεπε να βγαίνει έξω και δεν τον άφηνε να μιλάει πολύ.

Η άτυχη 73χρονη ηθοποιός βρέθηκε εντός της οικίας της στην περιοχή Πολλές Ελιές στην Αίγινα, θανάσιμα τραυματισμένη με μια μπλε τσάντα στο κεφάλι δεμένη και το μαχαίρι δίπλα, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια.

Την έσφαξε με δύο μαχαίρια

Στο σημείο του φόνου, δίπλα στο άψυχο σώμα της, βρέθηκαν δύο μαχαίρια. Ο 46χρονος γιος της ομολόγησε το έγκλημα, αν και αρχικά αρνείτο ότι σκότωσε την ίδια του τη μητέρα.

Η 73χρονη Μαρία Μπονίκου βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της στην περιοχή Πολλές Ελιές της Αίγινας, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ημίγυμνη από τη μέση και κάτω, με τους αστυνομικούς να διερευνούν και το ενδεχόμενο της κακοποίησης, κάτι που θα ταυτοποιηθεί με τη νεκροψία-νεκροτομή.

O 46χρονος που φέρεται να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, χρησιμοποίησε δυο μαχαίρια για να σφάξει τη μητέρα του και στη συνέχεια, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του και αφού περιπλανήθηκε λίγες ώρες κατέληξε έξω από την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη χθες 4 Ιουνίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά,  46χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 4-6-2022, βρέθηκε εντός της οικίας της στη Αίγινα, θανάσιμα τραυματισμένη, 73χρονη ημεδαπή. Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια.

Από αστυνομικούς του Α.Τ. Αίγινας προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος τυγχάνει συγγενικό πρόσωπο της θανούσας, ομολόγησε τη διάπραξη της ανωτέρω αξιόποινης πράξης και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments