Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Εύβοια: Aπόλυτη αδιαφορία του επιτελικού κράτους

ΣΥΡΙΖΑ για Εύβοια: Aπόλυτη αδιαφορία του επιτελικού κράτους

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

ΣΥΡΙΖΑ για Εύβοια: Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του υποστηρίζει ότι η περιοχή της Εύβοιας δεν έχει προετοιμαστεί για το φετινό καλοκαίρι, ένα χρόνο μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του υποστηρίζει ότι η περιοχή της Εύβοιας δεν έχει προετοιμαστεί για το φετινό καλοκαίρι, ένα χρόνο μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές. «Πέρασε ένας χρόνος από τις πυρκαγιές που κατέκαψαν την Εύβοια και ο κ. Μητσοτάκης που αρέσκεται να κουνάει το δάχτυλο, όχι μόνο δεν έχει προετοιμάσει την περιοχή γι’ αυτό το καλοκαίρι, αλλά δείχνει παντελή αδιαφορία.

Ο δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού, Γιάννης Κοντζιάς σε ομιλία του δήλωσε: “Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, είναι απούσα”. Όπως κατήγγειλε ο “γαλάζιος” δήμαρχος, ο κ. Μητσοτάκης έχει αφήσει τα νοσοκομεία χωρίς ασθενοφόρα, υποβαθμίζει τα σχολεία της περιοχής και δεν έχει μπει στα ταμεία του δήμου ούτε ένα ευρώ για τα αντιπλημμυρικά έργα», αναφέρει αρχικά στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ. «Πρόκειται για την απόλυτη αδιαφορία του επιτελικού κράτους. Ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύει ακόμη μια φορά ότι είναι ο πρωθυπουργός της φιέστας και της κοροϊδίας», καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ηλιόπουλος για φωτιά σε Βάρη Βούλα: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν μπορεί να υπερασπιστεί την κοινωνία

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη καθημερινά, σε όλα τα μέτωπα αποδεικνύει, ότι ούτε θέλει, ούτε μπορεί, να υπερασπιστεί την ασφάλεια της κοινωνίας», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣΝάσος Ηλιόπουλος με αφορμή την χθεσινή πυρκαγιά στην Γλυφάδα και την Βούλα, και προσθέτει: «μόνη λύση η πολιτική αλλαγή».

Αναφερόμενος στην προετοιμασία για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών αναφέρει: «Το 2021 κάηκαν περισσότερα από 1,3 εκ στρέμματα γης. Αύξηση που ξεπερνάει το 450% σε σχέση με τον μέσο όρο της περιόδου 2008-2020 και αποτελεί με διαφορά την χειρότερη χρονιά των τελευταίων 13 ετών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments