Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Συμφωνία με τον Βαλμπουενά για έναν ακόμα χρόνο

Ολυμπιακός: Συμφωνία με τον Βαλμπουενά για έναν ακόμα χρόνο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ολυμπιακός: Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι έτοιμος να υπογράψει ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό

Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι έτοιμος να υπογράψει ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό Μέσο RMC.

«Έχω προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Απλά πρέπει να υπογράψουμε. Λογικά θα συνεχίσω. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ», δήλωσε ο Γάλλος μαέστρος του πρωταθλητή Ελλάδας. Ερωτηθείς για τις τελευταίες εξελίξεις στο δικαστικό μέτωπο, που διήρκεσε μια επταετία, ο Βαλμπουενά είπε ότι τα αφήνει όλα πίσω.

«Το γεγονός ότι έκαναν πίσω σημαίνει πολλά πράγματα κατά την άποψή μου. Από ΄κει και πέρα ο καθένας το ερμηνεύει όπως θέλει. Για μένα το σημαντικότερο πράγμα είναι ότι μπορώ πια να προχωρήσω, διότι πέρασαν έτσι επτά χρόνια. Δεν είμαι θυμωμένος ούτε μνησίκακος για κανέναν, όλοι ακολουθούν τον δρόμο τους, για να το θέσω απλά».

Όσο για τη Χρυσή Μπάλα; «Θα ήταν ανειλικρινές από μέρους μου αν έλεγα ότι δεν αξίζει τη Χρυσή Μπάλα ο Μπενζεμά. Ναι, φυσικά και την αξίζει. Στο αγωνιστικό κομμάτι μπορώ να είμαι αντικειμενικός», απάντησε.

Φιλικό με την Αλκμααρ στις 9/7

Την Αλκμααρ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός, στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας επί ελληνικού εδάφους. Μετά την επιστροφή τους από την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και θα δώσουν συνολικά έξι φιλικά παιχνίδια, οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ολλανδική ομάδα (στην οποία αγωνίζονται οι Έλληνες διεθνείς Βαγγέλης Παυλίδης και Παντελής Χατζηδιάκος), το Σάββατο 9 Ιουλίου, στις 8:30 μ.μ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών του Ολυμπιακού ως τώρα:

24/6, 19:00, Πόιερμπαχ: Ολυμπιακός-Ριντ (Αυστρία) 25/6, 19:00, Βελς: Ολυμπιακός-Φορτούνα Ντίσελντορφ (Γερμανία) 27/6, 19:00, Αντορφ: Ολυμπιακός-Κρακοβία (Πολωνία) 29/6, 19:00, Βελς: Ολυμπιακός-Σλάβια Πράγας (Τσεχία) 1/7, 16:30, Ζααλφέλντεν: Ολυμπιακός-Αρμίνια Μπίλεφελντ (Γερμανία) 2/7, 16:30, Τσελ Αμ Ζέε: Ολυμπιακός-Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) 9/7, 20:30, «Γ. Καραϊσκάκης»: Ολυμπιακός-Αλκμααρ (Ολλανδία)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments