Ελλάδα

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Την πυροβόλησε με φυσίγγια για αγριογούρουνο – Η ιατροδικαστική έκθεση

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Την πυροβόλησε με φυσίγγια για αγριογούρουνο – Η ιατροδικαστική έκθεση

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Ο δράστης της γυναικοκτονίας πυροβόλησε πισώπλατα την άτυχη 59χρονη, μία φορά και μια φορά στον θώρακα με φυσίγγια που χρησιμοποιούνται για τα αγριογούρουνα

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία για τη γυναικοκτονία στη Δράμα, όπου μία 59χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή όταν την πυροβόλησε ο σύζυγός της μέσα στο σπίτι τους, και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Στη σορό της άτυχης γυναίκας πραγματοποιήθηκε νεκροψία – νεκροτομή και συγκλονιστικά είναι τα όσα αποκάλυψε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης με δηλώσεις του σε ΜΜΕ.

Ο δράστης πυροβόλησε στο σαλόνι του σπιτιού, πισώπλατα την άτυχη γυναίκα, μία φορά και μια φορά στον θώρακα με φυσίγγια που χρησιμοποιούνται για τα αγριογούρουνα. Όπως σημειώνει το θύμα δεν πρόλαβε να αντιδράσει, δεν φέρει εκχυμώσεις, ούτε εκδορές. Στη συνέχεια ο 64χρονος γυναικοκτόνος πήγε στο μπάνιο, όπου κι έβαλε τέλος στη ζωή του.

Μάλιστα, ο συζυγοκτόνος και αυτόχειρας χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει ακόμη και τη μασιά από το τζάκι του σπιτιού για να καταφέρει να τραβήξει τη σκανδάλη…

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ακόμα και ο ένας πυροβολισμός ήταν αρκετός για να χάσει την ζωή της η 59χρονη γυναίκα, ενώ ο 64χρονος είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

Δείτε το βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments