Οδηγός

Ψηφιακό πάσο διακοπές: Έως και 300 ευρώ για όσους θέλουν να επισκεφτούν Εύβοια και Σάμο

Ψηφιακό πάσο διακοπές: Έως και 300 ευρώ για όσους θέλουν να επισκεφτούν Εύβοια και Σάμο
Ψηφιακό πάσο διακοπές: Η κυβέρνηση έχει προβλέψει ειδικό ψηφιακό «πάσο» αποκλειστικά για τους προορισμούς αυτούς 

Ο υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας αναφέρθηκε σήμερα στη βόρεια Εύβοια και τη Σάμο, δύο περιοχές που επλήγησαν ιδιαίτερα πέρυσι από τις καταστροφικές πυρκαγιές και τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Όπως τόνισε, η κυβέρνηση έχει προβλέψει ειδικό ψηφιακό «πάσο» αποκλειστικά για τους προορισμούς αυτούς – έως 150 ευρώ για τη βόρεια Εύβοια και έως 300 ευρώ για τη Σάμο – προκειμένου να τονωθεί με κάθε τρόπο το τουριστικό προϊόν, να ενισχυθεί η τοπική οικονομία, καθώς και οι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι του κλάδου και σε αυτές τις περιοχές.

«Συστήνω σε όλους να επισκεφτούμε φέτος τη βόρεια Εύβοια. Είναι μία πανέμορφη και μαγευτική περιοχή που συνδυάζει το πράσινο με τη θάλασσα. Το ίδιο συστήνω και για τη Σάμο, καθώς και για όλους τους εναλλακτικούς τουριστικούς προορισμούς που έχουμε “φωτίσει” όλους αυτούς τους μήνες. Το αξίζουν όλοι οι προορισμοί μας», δήλωσε ο κ. Κικίλιας.

Όπως υπογράμμισε ο υπουργός Τουρισμού, ο τουριστικό μας προϊόν αποτελεί τη δύναμη πυρός της ελληνικής οικονομίας, καθώς όπως είπε  φέρνει άμεσο, ζεστό, χρήμα στη μέση ελληνική επιχείρηση, στη μέση ελληνική οικογένεια.

Για τον ελληνικό τουρισμό

«Εν μέσω των πολλαπλών κρίσεων που αντιμετωπίζουμε διεθνώς τα τελευταία τρία χρόνια, το τουριστικό προϊόν της χώρα μας απέδειξε ότι είναι εξαιρετικό ανθεκτικό. Και οι ταξιδιώτες από το εξωτερικό που επισκέπτονται την Ελλάδα, συνεχίζουν να δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στη χώρα μας», σημείωσε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και την εκπομπή “Ώρα Ελλάδος”.

Όπως υπογράμμισε ο υπουργός Τουρισμού – σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία – η Ελλάδα είναι ο τρίτος τουριστικός προορισμός για τους Βρετανούς τουρίστες, μετά την Ισπανία και τα Κανάρια Νησιά, σε σύνολο 26 χωρών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments