Trash

Survivor Spoiler 11/6: Οι νέοι αρχηγοί τώρα που έγινε ατομικό το παιχνίδι

Survivor Spoiler 11/6: Οι νέοι αρχηγοί τώρα που έγινε ατομικό το παιχνίδι

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Survivor Spoiler 11/6: Νέα δεδομένα στο ριάλιτι επιβίωσης για άλλη μια φορά

Ήρθε η μεγάλη ανακοίνωση στον Άγιο Δομίνικο μία εβδομάδα νωρίτερα, από ότι την περιμέναμε. Στο trailer του επεισοδίου του Survivor που θα δούμε την Κυριακή (12/6), ακούμε τον Γιώργο Λιανό να λέει πως πλέον το παιχνίδι γίνεται ατομικό σε ότι αφορά τις ασυλίες.

Η παραγωγή προχώρησε σε αυτήν την απόφαση, καθώς η Ασημίνα είναι πλέον η μόνη γυναίκα στη μπλε ομάδα, κάτι που δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού εις βάρος της, αφού θα έπρεπε να αντιμετωπίζει διαδοχικά τα δυο κορίτσια της κόκκινης ομάδας.

Έτσι το Survivor αλλάξε τα δεδομένα μια εβδομάδα νωρίτερα, από ότι ήταν προγραμματισμένο, και οι 8 παίκτες θα μπουν στη μάχη των αγωνισμάτων για την κατάκτηση των ατομικών ασυλιών. Πριν όμως μπούμε δυνατά σε αυτούς τους αγώνες, θα δούμε τους αγώνες κατάταξης ώστε να δημιουργηθούν οι δύο νέες ομάδες αλλά και οι αρχηγοί τους.

Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί που έκαναν τις δύο καλύτερες επιδόσεις;

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο Γιώργος Ταλάντσεβ κατακτά τον τίτλο του αρχηγού της εβδομάδας για τους «κόκκινους», ενώ για τους «μπλε» αρχηγός της νέας εβδομάδας θα είναι ο Άρης Σοϊλέδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments