Ελλάδα

Αντιικά φάρμακα: Από τα νοσοκομεία η διάθεσή τους τη Δευτέρα 13 Ιουνίου – Τα σημεία παραλαβής

Αντιικά φάρμακα: Από τα νοσοκομεία η διάθεσή τους τη Δευτέρα 13 Ιουνίου – Τα σημεία παραλαβής

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Από πού και πώς μπορείτε να τα παραλάβετε

Λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, η διάθεση των αντιικών φαρμάκων για τους ασθενείς με Covid-19 θα γίνεται από τα φαρμακεία των νοσοκομείων του ΕΣΥ, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Σημειώνεται πως απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έγκριση της αντιικής αγωγής Covid-19 από την αρμόδια Επιτροπή και στη συνέχεια η συνταγογράφηση της αγωγής από τον θεράποντα ιατρό.

Η αντιική αγωγή Covid-19 μπορεί να παραλαμβάνεται από συγγενή ή φίλο/φίλη του ασθενούς, κατά τις ώρες παραλαβής που έχουν οριστεί, με μόνη την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του/της παραλαμβάνοντος/ουσας, το ΑΜΚΑ του ασθενούς και τον αριθμό της συνταγής.

Για την είσοδο στα φαρμακεία των Νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. δεν είναι απαραίτητο Rapid test, είναι απαραίτητη φυσικά η χρήση προστατευτικής μάσκας.