Lifestyle

Νταϊάνα: Όταν είχε μακριά ξανθά μαλλιά

Νταϊάνα: Όταν είχε μακριά ξανθά μαλλιά

Πηγή Φωτογραφίας: Reader's Digest Asia

Νταϊάνα: Δημιούργησε τη μεγαλύτερη "σχολή" νέων τάσεων, που αγαπήθηκαν και εξακολουθούν να αντιγράφονται μέχρι και τώρα.

Από την ημέρα που η 19χρονη Νταϊάνα Σπένσερ κυκλοφορούσε με μακριά μαλλιά και ολόισιες τούφες χαίτης μπαίνοντας στο στόχαστρο των παπαράτσι ως η επίσημη αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Κάρολου, έως την ολέθρια ημερομηνία του θανάτου της (31 Αυγούστου 1997), η θρυλική ομορφιά της, εκτός από τα εκφραστικά γαλανά μάτια, χαρακτηριζόταν ανέκαθεν από τις διαρκείς εναλλαγές της κουπ της. Από το πολύ κοντό έως το μακρύ φτερωτό μαλλί α λα Farrah Fawcett, και από τα νεανικά καρέ έως το τολμηρό (για την εποχή του) pixie cut, η Νταϊάνα δημιούργησε τη μεγαλύτερη “σχολή” νέων τάσεων, που αγαπήθηκαν και εξακολουθούν να αντιγράφονται μέχρι και τώρα.

Ήταν αρχές του 1991 όταν η πριγκίπισσα συνάντησε τον κομμωτή Sam McKnight στο πλατό μιας φωτογράφησης για την Vogue, και τον ρώτησε:

“Τι θα κάνατε στα μαλλιά μου αν μπορούσατε να κάνετε οτιδήποτε θέλετε”; Μετά το αρχικό, αναπάντεχο σοκ, ο McKnight την περιεργάστηκε για μερικά δευτερόλεπτα και είπε: “Εάν είστε σίγουρη, επιτρέψτε μου να τα κόψω πολύ κοντά και να ξεκινήσω απ’ το μηδέν”. “Προχωρήστε”, του είπε μειδιώντας πονηρά η Νταϊάνα.

Και αυτό έκανε ο κομμωτής: οι αφράτες πλεξούδες της πριγκίπισσας κόπηκαν όλες, το σβέρκο της σχεδόν ξυρίστηκε, αφήνοντας ένα επαρκές μήκος στην κορυφή και τη φράντζα, όπου με αιχμηρές πλαϊνές ψαλιδιές, της χάρισε το look που ο ίδιος ο hair stylist είχε εμπνευστεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments