Πολιτική

Νέα επίθεση Ερντογάν σε Μητσοτάκη: «Τα λόγια σου είναι γεμάτα ψέματα»

Νέα επίθεση Ερντογάν σε Μητσοτάκη: «Τα λόγια σου είναι γεμάτα ψέματα»

Πηγή Φωτογραφίας: hurriyetdailynews

Σε νέο παραλήρημα ο Τούρκος πρόεδρος επιτέθηκε προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Δύση και τους Αμερικανούς

Άλλη μία επίθεση προσωπικά στον Έλληνα πρωθυπουργό εξαπέλυσε σήμερα Κυριακή ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Από την πόλη Βαν, ο Ταγίπ Ερντογάν επιτέθηκε  στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον πως δεν τήρησε τα όσα συμφώνησαν οι δυο τους στη συνάντηση της Κωνσταντινούπολης, όταν, όπως είπε, μίλησαν σαν άνδρες και συμφώνησαν ότι δεν θα έκαναν δηλώσεις ο ένας εναντίον του άλλου για να καταλήγει εκ νέου σε απειλές ότι «θα πάθετε ό,τι και οι πρόγονοί σας πριν από 100 χρόνια».

Από εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε απευθυνόμενος σε νέους είπε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Πήγατε στις ΗΠΑ, μιλήσατε στη Γερουσία, κατά των F-16 της Τουρκίας. Δεν τα χάφτουν αυτά Μητσοτάκη, δεν τα χάφτουν. Έχουν δημιουργηθεί 5+4 βάσεις. Ό,τι και να κάνουν, ας τα κάνουν. Όταν ρωτάμε τι τις κάνουν αυτές τις βάσεις, λένε «εναντίον των Ρώσων». Τι κάνατε στην Ουκρανία εναντίον της Ρωσίας; Τα λόγια του είναι γεμάτα ψέματα”, είπε.

Ο Τούρκος πρόεδρος έβαλε στο στόχαστρο και τους Αμερικανούς και τη Δύση συνολικά.

Η Άγκυρα εμφανίζεται ιδιαίτερα εκνευρισμένη από το διπλωματικό μπαράζ της Αθήνας, όπως καταδεικνύεται και από τα προκλητικά δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου.

«Η ελληνική πλευρά αντιμετωπίζει με ψυχραιμία το θέμα» απαντούν διπλωματικές πηγές αναφερόμενες το μπαράζ των προκλητικών τουρκικών δημοσιευμάτων για την κυριαρχία των ελληνικών νησιών που είδαν το φως της δημοσιότητας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments