Ελλάδα

Άρης Πορτοσάλτε: Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του

Άρης Πορτοσάλτε: Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Άγνωστοι πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Τρίτης [14/6] επίθεση με γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε

Άγνωστοι πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Τρίτης [14/6] επίθεση με γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε, σε περιοχή των βορείων προαστίων.

Σύμφωνα μες την ΕΛΑΣ, λίγο μετά τις 3 το πρωί, σημειώθηκε έκρηξη από αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, ο οποίος αποτελείτο από τέσσερα γκαζάκια, εκ των οποίων εξερράγησαν τα τρία. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Στο σημείο έφτασαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, καθώς προκλήθηκε εστία φωτιάς, ενώ υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών. Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ βρέθηκε επί τόπου, προκειμένου να περισυλλέξει τα υπολείμματα του Α.Ε.Μ. τα οποία θα εξεταστούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια. Η είσοδος της πολυκατοικίας έχει καταστραφεί ενώ τοίχοι έχουν μαυρίσει.

Ο ίδιος ο Άρης Πορτοσάλτε έκανε λόγο για «αναβάθμιση» της τρομοκρατίας, ενώ ανέφερε πως οι δράστες ήθελαν να μπει φωτιά στο κτίριο και να δολοφονήσουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments