People

Έρευνα: Οι 10 κορυφαίοι προορισμοί που πάνε τα κορίτσια διακοπές

Έρευνα: Οι 10 κορυφαίοι προορισμοί που πάνε τα κορίτσια διακοπές

Πηγή Φωτογραφίας: Absolutely London- Montcalm Hotel- Newsweek

Έρευνα: Μια νέα μελέτη της comparethemarket.com.au αποκαλύπτει τους ιδανικότερους προορισμούς για girl’s trip!

Που πάνε τα κορίτσια διακοπές; Αυτό τοι ερώτημα έρχεται να απαντήσει έρευνα του Compare the Market το οποίο συνέταξε μια λίστα, αναλύοντας τις τιμές των ξενοδοχείων, το κόστος του κρασιού, τον αριθμό των κλαμπ και πολλά άλλα, για να αποκαλύψει τους ιδανικότερους προορισμούς.

Που πάνε τα κορίτσια διακοπές: Οι 10 κορυφαίοι προορισμοί

Μια νέα μελέτη της comparethemarket.com.au αποκαλύπτει τους ιδανικότερους προορισμούς για girl’s trip! Η Βαρκελώνη καταλαμβάνει την πρώτη θέση, με ένα μπουκάλι κρασί να κοστίζει 8,09 $ AUD και ένα ξενοδοχείο κοστίζει μόλις 123,96 AUD ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα.

Το Λονδίνο, το Κάλγκαρι, το Βερολίνο και το Μόναχο αποτελούν τους πέντε κορυφαίους προορισμούς.

Το πιο δύσκολο κομμάτι για το ταξίδι ενός κοριτσιού μπορεί να είναι η επιλογή του χώρου που είναι καλύτερο για σένα να αφήσεις τα μαλλιά σου, οπότε αν σχεδιάζεις ένα ταξίδι για το πότε θα ξανανοίξουν τα διεθνή ταξίδια, τότε μην κοιτάξεις άλλο, όπως αποκαλύπτει μια νέα έκθεση1 από το Compare the Market τις κορυφαίες τοποθεσίες για εσάς και τις φίλες σας. Από το κόστος* διανυκτέρευσης σε ξενοδοχείο, μπύρας, μπουκαλιού κρασιού και ναύλων ταξί μέχρι τον αριθμό των σπα και κλαμπ σε μια πόλη, η έρευνα περιλαμβάνει τα πιο σημαντικά μέρη ενός ταξιδιού για να αποκαλύψει τις κορυφαίες τοποθεσίες, ώστε να μπορείτε να κάνετε την απόφασή σας γρήγορα για το επόμενο ταξίδι σας.

Η Βαρκελώνη στέφεται ω ο καλύτερος προορισμός για girl’s trip, με ένα μπουκάλι κρασί από ένα σούπερ μάρκετ (8,09 $) να έρχεται φθηνότερα από οποιαδήποτε άλλη πόλη στη λίστα και οι τιμές των ξενοδοχείων (123,96 $) να κατατάσσονται δεύτερες μετά από το Βερολίνο (116,63 $).

Το Λονδίνο έρχεται δεύτερο στη λίστα, με 120 κλαμπ και 173 σπα στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου να αποτελούν έναν από τους παράγοντες για την κατάταξή του, καθώς και τις φθηνότερες τιμές(11,41 δολάρια) για ένα γεύμα από τα McDonald’s. Το Κάλγκαρι, η μόνη πόλη που εμφανίζεται στη λίστα και βρίσκεται στον Καναδά, ακολουθεί στην τρίτη θέση με ναύλο ταξί από 4,16 δολάρια και μια μπύρα που θα σας κοστίσει 7,66 δολάρια.

Αν έχετε στραμμένο το βλέμμα σας στη Γερμανία, είστε τυχεροί, καθώς το Βερολίνο και το Μόναχο βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα στη λίστα. Εάν σχεδιάζετε να κάνετε ένα υπεραντλατικό ταξίδι, το Σικάγο και το Νάσβιλ βρίσκονται στο top 10. Παρά τα ξενοδοχεία που κυμαίνονται από 241,85-312,07 $ ανά διανυκτέρευση, οι ναύλοι ταξί είναι σχετικά χαμηλοί, ξεκινώντας από 4,49 $ στο Σικάγο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments