Ελλάδα

Δασκαλάκης: Στο Ανθρωποκτονιών για να καταθέσει για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Δασκαλάκης: Στο Ανθρωποκτονιών για να καταθέσει για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Δασκαλάκης: Στο Ανθρωποκτονιών βρέθηκε για ακόμα μία φορά ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος πήγε για να καταθέσει όσα ξέρει για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών του

Στο Ανθρωποκτονιών βρέθηκε για ακόμα μία φορά ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος πήγε για να καταθέσει όσα ξέρει για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών του, Ίριδας και Μαλένας, μιας και ο τρόπος που πέθαναν τα δύο κορίτσια είναι αρκετά μυστήριος.

Στο πλαίσιο της έρευνας, για το αν η Ρούλα Πισπιρίγκου ευθύνεται και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, θα καταθέσουν και οι γονείς του, μιας και υπήρξε κλήτευση από το δικαστήριο.

Ο εν διαστάσει σύζυγος της γυναίκας που κατηγορείται για το θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, πήγε το πρωί στο Μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Μάλιστα είχε προκαθορισμένο ραντεβού με τους άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών που χειρίζονται την υπόθεση που τους τελευταίους μήνες έχει καθηλώσει το πανελλήνιο.

Χθες [15/6] κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών ταξίδεψε μέχρι την Πάτρα προκειμένου να πάρει κατάθεση από την ιατροδικαστή Αγγελική Τζιόλα η οποία είχε την νεκροψία – νεκροτομή στην 6 μηνών Ίριδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής θα δώσει κατάθεση ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, ενώ αστυνομικοί θα έχουν τετ α τετ και με την μητέρα του. Όλα αυτά εν αναμονή του πορίσματος για το θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας από τους ιατροδικαστές Καρακούκη και Καλογριά το οποίο αναμένεται να παραδοθεί στις δικαστικές αρχές τα επόμενα 24ωρα.

Λέων “Ασφυχτικός θάνατος σε Ίριδα και Μαλένα – Καμία χορήγηση κεταμίνης”

Ο θάνατος των δύο από των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου παραμένει ένα άλυτο μυστήριο, που οι Αρχές καλούνται να το ξεδιαλύνουν. Τα ερωτηματικά για το πως πέθαναν τα μικρά κορίτσια είναι πολλά, μιας και ο τρόπος που έγινε ήταν αρκετά αιφνίδιος.

Για τελευταίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση μίλησε ο πρόεδρος ιατροδικαστικής εταιρείας Γρηγόρης Λέων, ο οποίος τόνισε πως άπαντα περιμένουν τα ασφαλή πορίσματα, τα οποία χρειάζονται κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα.

«Περιμένουμε τα ασφαλή κι όχι τα γρήγορα πορίσματα» για τον θάνατο των δύο αδελφών στην Πάτρα «για να έχουμε αιτίες θανάτου που δεν θα μπορούν να αμφισβητηθούν» είπε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, μιλώντας στην ΕΡΤ. Όπως διευκρίνισε, δεν χορηγήθηκε κεταμίνη στα δύο πρώτα παιδιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments