Ελλάδα

Αντίπαρος: Βρέθηκε σωρός σε κατάσταση μουμιοποίησης

Αντίπαρος: Βρέθηκε σωρός σε κατάσταση μουμιοποίησης

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Αντίπαρος: Σορός σε κατάσταση μουμιοποίησης, εντοπίστηκε στην παραλία Μαστίχια της Aντιπάρου

Σορός σε κατάσταση μουμιοποίησης, εντοπίστηκε στην παραλία Μαστίχια της Aντιπάρου. Στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής και ανέσυραν τη σορό, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, η οποία πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Λιμενικό Σώμα

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Πάρου για ύπαρξη σορού, σε κατάσταση μουμιοποίησης, σε παραλία της περιοχής “ΜΑΣΤΙΧΙΑ” ν. Αντίπαρου.

Στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής και ανέσυραν τη εν λόγω σορό, αγνώστων λοιπών στοιχείων, η οποία πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πάρου.

Η έρευνα και διάσωση στη θάλασσα περιλαμβάνει ιδίως:

  • τον συντονισμό του έργου έρευνας και διάσωσης στο θαλάσσιο χώρο ευθύνης της χώρας
  • τη συνεργασία με τα Γενικά Επιτελεία Ναυτικού και Αεροπορίας καθώς και άλλους φορείς, υπηρεσίες και ιδιώτες που υποχρεούνται ή προσφέρονται να συνδράμουν σε περίπτωση ατυχήματος στον θαλάσσιο ευθύνης της χώρας
  • τη συνεργασία με κέντρα συντονισμού έρευνας και διάσωσης άλλων χωρών
  • την οργάνωση, υποστήριξη και λειτουργία των ηλεκτρονικών και τηλεπικοινωνιακών μέσων καθώς και συστημάτων θαλάσσιας κυκλοφορίας που σχετίζονται με το έργο της έρευνας και διάσωσης και της επιτήρησης του θαλάσσιου χώρου ευθύνης της χώρας.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments