Lifestyle

Shiloh Jolie-Pitt: Η απίστευτη ομοιότητα με τους γονείς της

Shiloh Jolie-Pitt: Η απίστευτη ομοιότητα με τους γονείς της

Πηγή Φωτογραφίας: TheNewspaper.gr

Shiloh Jolie-Pitt: Έχει βάλει στόχο να γίνει η καλύτερη χορεύτρια χιπ χοπ.

Με γονείς δύο από τους μεγαλύτερους αστέρες του Hollywood, θα ήταν σχεδόν επόμενο η Shiloh Jolie-Pitt να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής. Ωστόσο, η 16χρονη κόρη των Angelina Jolie και Brad Pitt έχει δείξει πως έχει σκοπό να χαράξει τη δική της πορεία, κυνηγώντας το πάθος της στον χορό.

Τις τελευταίες εβδομάδες είχαν κυκλοφορήσει διάφορα βίντεο με τη Shiloh να δείχνεις τις ικανότητές της σε χιπ χοπ χορογραφίες, ωστόσο μέχρι τώρα κρατούσε χαμηλό προφίλ, φορώντας μάσκα και συνήθως χορεύοντας στο πίσω μέρος της αίθουσας.

Πρόσφατα, ένα βίντεο τη δείχνει καθαρά να έχει κάνει μεγάλη πρόοδο, ούσα στην κορυφή του γκρουπ και χωρίς μάσκα πλέον, να επιδεικνύει το ταλέντο της, χορεύοντας το τραγούδι της Doja Cat από το soundtrack της ταινίας Elvis.

Αν και οι γονείς της βρίσκονται εδώ και αρκετά χρόνια σε αντιδικία προκειμένου να λύσουν το ζήτημα της κηδεμονίας αλλά και των κοινών περιουσιακών τους στοιχείων, η 16χρονη Shiloh φαίνεται να βρίσκει παρηγοριά σε αυτό που την κάνει να νιώθει καλύτερα απ’ οτιδήποτε άλλο.

Φορώντας ένα μαύρο t-shirt με το logo των Beatles και μία μαύρη φόρμα, η νεαρή δεν ήθελε να τραβήξει τα βλέμματα, ωστόσο είναι πολύ δύσκολο δεδομένης της ταυτότητάς της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments