Nέα της αγοράς

River West: Ανανεωμένο με προϊόντα της Xiaomi και με μια σειρά από γνωστά εστιατόρια

River West: Ανανεωμένο με προϊόντα της Xiaomi και με μια σειρά από γνωστά εστιατόρια

Πηγή Φωτογραφίας: Yiorgis Yerolymbos

River West: Λειτουργούν τα εστιατόρια School Pizza Bar, Flocafe, KFC, LUKUMAΔΕΣ και Apola Souvlaki

Νέες αφίξεις στον τομέα των καταστημάτων λιανικής καταγράφονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στο εμπορικό κέντρο River West, της Noval Property, μετά τη δημιουργία του MiStore, εξουσιοδοτημένου καταστήματος με προϊόντα της Xiaomi και τη σειρά εστιατορίων στο νέο χώρο του River West Open.

Πιο συγκεκριμένα, δίπλα στο ποταμάκι που διατρέχει στο εξωτερικό τμήμα του εμπορικού κέντρου, λειτουργούν τα εστιατόρια School Pizza Bar, Flocafe, KFC, LUKUMAΔΕΣ και Apola Souvlaki, καθώς και η πρόσφατη άφιξη του Geronimo Coffee and Dinner, που ολοκληρώνει την γκάμα επιλογών του επισκέπτη.

Το ανοιχτό τμήμα του εμπορικού κέντρου, το River West Open, ξεκίνησε να λειτουργεί τον Ιούλιο του 2021, αποτελώντας τη φυσική συνέχεια του River West

Στόχος της ιδιοκτήτριας εταιρείας, Noval Property, ήταν η δημιουργία ενός ανοικτού, ολοκληρωμένου προορισμού για κάθε επισκέπτη, με διαδρομές περιπάτου, φυτεμένους χώρους πρασίνου, ανοικτό αμφιθέατρο εκδηλώσεων και παιδική χαρά. Ταυτόχρονα όμως, το River West Open διαθέτει χώρους σε μεγάλες αναπτύξεις καταστημάτων λιανικής, όπως ο Κωτσόβολος, η iStorm, η Jysk, η εταιρεία αθλητικών ειδών Decathlon, αλλά και καταστήματα που απευθύνονται αποκλειστικά σε παιδιά όπως ο Μουστάκας και το Lego Store.

Στο πλάνο της Noval Property, όπως αναφέρει η κ. Μαρία Καλουτά, επικεφαλής του τομέα retail της εταιρείας, είναι και η περαιτέρω ανάπτυξη του εσωτερικού χώρου του River West, προκειμένου να ανταποκρίνεται στη συνολική αισθητική και λειτουργία του εμπορικού κέντρου, όπως πλέον διαμορφώνεται.

Όπως σημειώνει η κ. Καλουτά, η διεύρυνση της επιφάνειας του εμπορικού κέντρου σε συνολικά 62.050 τ.μ. στεγασμένων χώρων, διαμορφώνει τον μεγαλύτερο εμπορικό πόλο λιανικής και διασκέδασης σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ενώ προσελκύει επισκέπτες όχι μόνον από την ευρύτερη περιοχή αλλά και από την Αθήνα, τον Πειραιά και τα νότια προάστια. “Σκοπός μας, από την πρώτη στιγμή, ήταν να δημιουργήσουμε ένα χώρο, όπου ο επισκέπτης μπορεί να περάσει χρόνο όχι μόνο στα εμπορικά καταστήματα, αλλά σε μία έκταση που του προσφέρει μια συνολική εμπειρία χαλάρωσης και αναψυχής”.

Πιο συγκεκριμένα, με την έναρξη λειτουργίας του River West Open διπλασιάστηκαν οι εγκαταστάσεις του εμπορικού κέντρου σε χώρους εμπορίου και εστίασης, συγκριτικά με το υφιστάμενο εμπορικό κέντρο River West, φιλοξενώντας επιπλέον 17.450 τ.μ. εμπορικών καταστημάτων και περίπου 1.550 τ.μ. χώρων εστίασης, ενώ το προϋπάρχον κέντρο προσφέρει 18.000 τ.μ. Μαζί με το όμορο κατάστημα ΙΚΕΑ, το οποίο επίσης υπάγεται στη συνολική εγκατάσταση, έχει δημιουργηθεί ένας εμπορικός πόλος 62.050 τ.μ.

Στον σχεδιασμό η επέκταση του χώρου πρασίνου και ψυχαγωγίας

Στα πλάνα της Noval Property είναι να επεκτείνει τις υπαίθριες εγκαταστάσεις, δημιουργώντας κατά το προσεχές διάστημα επιπλέον 10 στρέμματα πάρκου και πρασίνου. Η νέα έκταση που πρόκειται να αξιοποιηθεί θα αναδεικνύει σε χώρους ειδικής προβολής, τα αρχαία ευρήματα που εντοπίστηκαν σε τμήμα του οικοπέδου. Ταυτόχρονα πρόκειται να δημιουργηθεί ένα πάρκο ψυχαγωγίας, το οποίο θα απευθύνεται κυρίως σε εφηβικό κοινό αλλά και σε οικογένειες. Σε ό,τι αφορά την υπάρχουσα παιδική χαρά λόγω της αυξημένης επισκεψιμότητας σχεδιάζεται να δημιουργηθεί και ένας νέος χώρος που θα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 0-3 ετών.

Σε ό,τι αφορά το θέμα των εκδηλώσεων, για την καλοκαιρινή περίοδο ήδη πραγματοποιούνται ποικίλα πρωτότυπα προγράμματα που καλύπτουν τα ενδιαφέροντα κάθε επισκέπτη.

Το River West διαθέτει:

– Δωρεάν Parking 3.000 θέσεων: Είσοδος από τη Λεωφόρο Κηφισού, τον κεντρικότερο άξονα του λεκανοπεδίου.

– Δωρεάν Μετακίνηση: Δωρεάν μετάβαση από και προς το σταθμό του Μετρό Αιγάλεω, αποκλειστικά με το Mini Bus του River West

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments