Ελλάδα

Πάτρα – Δασκαλάκης: “Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά”

Πάτρα – Δασκαλάκης: “Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά”

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Πάτρα - Δασκαλάκης: Ως... κεραυνός εν αιθρία έπεσε το πόρισμα των ιατροδικαστών στον Μάνο Δασκαλάκη, που αποδεικνύουν πως οι θάνατοι των δύο μικρότερων παιδιών, Μαλένας και Ίριδας, ήρθαν από ασφυξία

Ως… κεραυνός εν αιθρία έπεσε το πόρισμα των ιατροδικαστών στον Μάνο Δασκαλάκη, που αποδεικνύουν πως οι θάνατοι των δύο μικρότερων παιδιών, Μαλένας και Ίριδας, ήρθαν από ασφυξία και χαρακτηρίζονται ως δολοφονία.

«Κεραυνοβολήθηκα για δεύτερη φορά» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών, ο οποίος όμως δεν αιφνιδιάστηκε «γιατί πλέον με όλα αυτά είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν, το περίμενα».

Ο Μάνος Δασκαλάκης για ακόμα μια φορά στέκεται «απέναντι» από την εν διαστάσει σύζυγό του που είναι ήδη προφυλακισμένη για το θάνατο του μεγαλύτερου παιδιού τους, της 9χρονης Τζωρτζίνας. Όχι μόνο λέει για πρώτη φορά ότι η Πισπιρίγκου μπορεί να σκότωσε και τα τρία παιδιά τους αλλά τονίζει ότι -όπως και με το θάνατο της Τζωρτζίνας- θα δηλώσει υποστήριξη κατηγορίας και για τα δύο μικρότερα κορίτσια του.

«Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά, αλλά δε θέλω να πω κάτι άλλο τώρα. Να σχηματιστεί πρώτα δικογραφία, να πάρω αντίγραφο και μετά θα τοποθετηθώ. Θα δηλώσω ξανά υποστήριξη κατηγορίας. Δεν αμφισβητώ το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρια, θεωρώ ότι έχει γίνει ενδελεχής έρευνα».

Η τελευταία φωτογραφία της Μαλένας πριν το τέλος της

Ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο βγήκε στο φως της δημοσιότητας, μιας και αποκαλύπτει τις τελευταίες στιγμές της μικρής Μαλένας, λίγες ώρες πριν πεθάνει.

Πιο συγκεκριμένα η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου ανέβασε φωτογραφία με το τρίχρονο κοριτσάκι, 15 μήνες μετά τον θάνατο του κοριτσιού, που αποδείχθηκε τελικά ως δολοφονία. Ένα παιδί που μεγάλωνε στην Πάτρα, όλο όρεξη για ζωή, όπου “έφυγε” ανεξήγητα από τη ζωή και μετά από λίγα χρόνια ο γρίφος λύθηκε με τις αποκαλύψεις να συγκλονίζουν.

Η Μαλένα όπως και η αδερφή της Ίριδα, δολοφονήθηκαν με τον ίδιο τρόπο. Πέθαναν από ασφυξία πριν φτάσουν κοντά τους οι γιατροί και πλέον οι Αρχές καλούνται να διαπιστώσουν ποιο ή ποια είναι τα άτομα που ευθύνονται.  Ανατριχιαστικό ντοκουμέντο με την άτυχη Μαλένα, το ένα από τα τρία κορίτσια της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου που δολοφονήθηκαν, έρχεται στο φως της δημοσιότητας και προκαλεί αίσθηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments