People

Οι πιο παραμυθένιες βίλες βρίσκονται στη λίμνη Como

Οι πιο παραμυθένιες βίλες βρίσκονται στη λίμνη Como

Πηγή Φωτογραφίας: TripAdvisor

Εικόνες βγαλμένες από παραμύθι, ομορφιά που «κόβει» την ανάσα...

Η λίμνη Como αποτελεί ένα μέρος που συγκεντρώνονται διάσημοι celebrities από την Ιταλία και όλο τον κόσμο κάθε καλοκαίρι. Εκεί διαθέτουν το δικό τους σπίτι πολλοί stars όπως ο George Clooney, που είναι γνωστός λάτρης της γειτονικής μας χώρας, η Donatella Versace και η Madonna. Η ομορφιά του, τα εντυπωσιακά σπίτια και τα υπέροχα yachts συνθέτουν ένα σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι. Εκτός από την πολυτέλεια και τις εντυπωσιακές βίλες που θα συναντήσετε εκεί, θα εντυπωσιαστείτε από τη φύση που περιβάλει τη λίμνη, η οποία είναι συγκλονιστική. Τι θα λέγατε, λοιπόν, για μερικές ημέρες ξεγνοιασιάς σ’ έναν τέτοιο τόπο;

Villa Balbiano

View this post on Instagram

A post shared by Villa_Balbiano (@villa_balbiano)

H Villa Balbiano είναι το γνωστό σε όλους μας σπίτι όπου γυρίστηκε το House of Gucci με τους Adam Driver και Lady Gaga. Η βίλα αυτή του 16ου αιώνα βρίσκεται στο Ossuccio της Λομβαρδίας, στην ευρύτερη περιοχή της λίμνης Como. Διατηρείται σε άψογη κατάσταση με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, όπως τις υπερπολυτελείς σουίτες της -σχεδιασμένες από τον φημισμένο Jacques Garcia- την ιδιωτική προβλήτα, τον περιποιημένο κήπο, τις τοιχογραφίες που μετρούν πέντε αιώνες ζωής, αλλά και με άλλα updated facilities, όπως το αξιόπιστο WiFi και τις wellness υπηρεσίες. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως στη συγκεκριμένη έπαυλη λαμβάνουν χώρα πολλά glam events, όπως γάμοι ή after wedding parties.

Villa Carlotta

Η Villa Carlotta, στην οποία υπάρχει η ζωφόρος του Μέγα Αλέξανδρου τη στιγμή που εισέρχεται στη Βαβυλώνα, η οποία φιλοτεχνήθηκε με εντολή του Ναπολέοντα, αποτελεί ένα μαγευτικό σκηνικό που σπάνια δίνεται η ευκαιρία σε κάποιον να το απολαύσει από κοντά. Πέρα από τους luxury εσωτερικούς της χώρους, αυτό που συγκλονίζει τους επισκέπτες είναι το θεαματικό outdoor σκηνικό. Εάν βρεθείτε εκεί για ένα one-of-a-kind ταξίδι, τότε θα δείτε πόσο προσεγμένος είναι ο απέραντος κήπος, με τα νούφαρα και τα σπάνια είδη φυτών να κυριαρχούν όπου κι αν στρέψει κανείς το βλέμμα του. Plus, η θέα στη λίμνη και οι baroque επιρροές θα σας κλέψουν την καρδιά!

Villa Balbianello

Τι να πει κάνεις για τη γοητεία της βίλας Balbianello… Είναι από τις περιπτώσεις που τα λόγια περισσεύουν! Εκεί, έχουν γυριστεί πολλά James Bond και Star Wars, ενώ το κτίσμα βρίσκεται στην περιοχή από τον 12ο αιώνα. Οι πολυτελείς παροχές και η αισθητική που είναι βγαλμένη από άλλη εποχή σε συνδυασμό με την ομορφιά του τόπου προσφέρουν μια ασυναγώνιστη εμπειρία διαμονής. Ιδανικό περιβάλλον για εσάς που θέλετε να αποφορτιστείτε από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, κάνοντας δώρο στον εαυτό σας ένα ταξίδι που θα θυμάστε για πάντα.

Villa Peduzzi

Στη βίλα Peduzzi ο μοντερνισμός έρχεται για να αποδείξει πόσο μοναδικά μπορεί να συνδυαστεί με το απέραντο γαλάζιο της λίμνης και το πράσινο της πλούσιας βλάστησης. Ένα περιβάλλον απόλυτα σύγχρονο και high-design-approved, που σίγουρα θα σας μαγέψει και θα σας χαρίσει μια stay experience όπως ιδανικά βρίσκεται στη φαντασία σας. Spa, ιδιωτική πισίνα, smart δωμάτια και γυμναστήριο είναι μερικές μόνο από τις παροχές που προσφέρονται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments