Πολιτισμός

Ο οίκος Gucci μαζί με τον Harry Styles δημιουργούν τη συλλογή Ha Ha Ha

Ο οίκος Gucci μαζί με τον Harry Styles δημιουργούν τη συλλογή Ha Ha Ha

Πηγή Φωτογραφίας: ELLE

Το όνομα της συλλογής δεν αντιπροσωπεύει μόνο την ανάμειξη των αρχικών των ονομάτων του Michele και του Styles, αλλά και για τον ονοματοποιητικό ήχο του emoji με το γέλιο που χρησιμοποιείται για χρόνια στα κινητά.

«Ήταν πιο εύκολο γι ‘αυτόν να σχεδιάσει μαζί μου παρά να τραγουδήσω μαζί του», είπε ο Alessandro Michele τη Δευτέρα, μιλώντας για τον Harry Styles και παρουσιάζοντας τη συλλογή Gucci Ha Ha Ha που πηγάζει από τη φιλία του με τον Βρετανό τραγουδιστή και ηθοποιό.

Το όνομα της συλλογής δεν αντιπροσωπεύει μόνο την ανάμειξη των αρχικών των ονομάτων του Michele και του Styles, αλλά και για τον ονοματοποιητικό ήχο του emoji με το γέλιο που χρησιμοποιείται για χρόνια στα κινητά.

View this post on Instagram

A post shared by Lifestyle Asia KL (@lifestyleasiakl)

Ο δημιουργικός διευθυντής της Gucci γνώρισε τον Styles, μέλος του πρώην συγκροτήματος αγοριών One Direction, περίπου την εποχή που κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ ως σόλο καλλιτέχνης το 2017. Ο καλλιτέχνης έχει φορέσει Gucci στο κόκκινο χαλί και στις περιοδείες για χρόνια. Ο Styles αρέσκεται να φοράει έντονα χρώματα όπως ροζ, παγιέτες και γόβες και μερικές από τις πιο αξιοσημείωτες εμφανίσεις του περιλαμβάνουν το ντύσιμό του Gucci στο Met Gala του 2019, το οποίο περιείχε μαύρη δαντέλα και διάφανο τοπ με μαύρο φόρεμα παντελόνι, τα τρία διαφορετικά boa που φορούσε στο Grammy 2021 και το εξώφυλλό του στη Vogue για το τεύχος Δεκεμβρίου 2020 στο οποίο φορούσε ένα φόρεμα της Gucci.

Η κοινή έμπνευση

«Έχει απίστευτη αίσθηση της μόδας, έχει εμμονή με τα ρούχα», θαύμασε ο Michele. «Κρατά σκίτσα και αρχείο, θα μπορούσε άνετα να είναι στυλίστας ή σχεδιαστής και είναι πολύ ελεύθερος, αντιπροσωπευτικός αυτής της νέας γενιάς που ενδιαφέρεται για τόσα πολλά πράγματα. Παρατηρώ την ικανότητά του να συνδυάζει είδη ένδυσης με τρόπο ασυνήθιστο σε σύγκριση με τα απαιτούμενα πρότυπα γεύσης και κοινής λογικής και την ομογενοποίηση της εμφάνισης».

Κάθε εμφάνιση  συνδυάζει το ξεχωριστό στυλ και των δύο ανδρών, με μια ατμόσφαιρα της δεκαετίας του ’70 που ταιριάζει απόλυτα με τα υπόλοιπα ρούχα και αξεσουάρ που πωλούνται στο vintage κατάστημα “Cavalli e Nastri” όπου η Gucci διοργάνωσε την παρουσίαση — αντανακλώντας τη Michele και Το κοινό πάθος του Styles για τα vintage ρούχα.

«Ο Χάρι έχει μια πολύ ξεκάθαρη και ακριβή άποψη, πάνω από το μεγάλο ένστικτο και επιλέγει τα ρούχα του με πολλή προσοχή. Η ιδέα αυτής της συλλογής  είναι απλή στην απλότητά της και είναι μια πράξη αγάπης, αλλά έχει αξία, είναι εκλεπτυσμένη και δώσαμε μεγάλη προσοχή στα υφάσματα και τις  λεπτομέρειες», είπε ο Michele. «Ήταν μια χαλαρή δραστηριότητα και εύκολη με αυτό το είδος σχέσης. Αλλά το αποτέλεσμα είναι σοβαρό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments