Ελλάδα

Πάτρα: Πλησιάζει το κλείσιμο από τη Δικαιοσύνη της υπόθεσης των θανάτων των τριών παιδιών

Πάτρα: Πλησιάζει το κλείσιμο από τη Δικαιοσύνη της υπόθεσης των θανάτων των τριών παιδιών

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Πάτρα: Μετά από αρκετούς μήνες και με συνεχείς αποκαλύψεις, πλησιάζει το κλείσιμο από τη Δικαιοσύνη της υπόθεσης των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα

Μετά από αρκετούς μήνες και με συνεχείς αποκαλύψεις, πλησιάζει το κλείσιμο από τη Δικαιοσύνη της υπόθεσης των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα, μιας και τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους είναι αρκετά και μπορούν έτσι να δώσουν ένα τέλος.

Οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου έχουν ήδη πιάσει την άκρη του νήματος της πολύκροτης υπόθεσης με πρωταγωνίστρια τη Ρούλα Πισπιρίγκου και εξετάζουν εξονυχιστικά όλα τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει το τμήμα ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. Χθες το μεσημέρι, ο φάκελος της υπόθεσης, που περιλαμβάνει το πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρηα, αλλά και τις καταθέσεις γιατρών, νοσηλευτών και συγγενών της προφυλακισμένης για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, Ρούλας Πισπιρίγκου, έφτασε στο κτίριο 16 των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο εισαγγελικοί λειτουργοί αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αφού έχουν αξιολογήσει το υλικό που συγκεντρώθηκε από την προκαταρτική έρευνα, να λάβουν απόφαση σχετικά με το πόσα και ποια πρόσωπα θα καλέσουν σε εξηγήσεις, εφόσον υπάρχουν ενδείξεις τέλεσης αξιοποίνων πράξεων.

Σε περίπτωση που η Ρούλα Πισπιρίγκου κριθεί ύποπτη, θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της. Ωστόσο, η αναμένεται να ζητήσει προθεσμία -όπως δικαιούται από το νόμο- προκειμένου να ετοιμάσει τις εξηγήσεις της. Μάλιστα, η προθεσμία αυτή θα μπορούσε να φτάσει τις 15-20 ημέρες, ενώ υπάρχει δυνατότητα να δοθούν είτε στους αστυνομικούς της ΓΑΔΑ είτε στους εισαγγελείς. Μετά την λήψη εξηγήσεων οι τελευταίοι θα αποφασίσουν αν και για ποια αδικήματα θα ασκήσουν ποινική δίωξη και σε βάρος της.

Ντοκιμαντέρ οι υποθέσεις θανάτων των τριών κοριτσιών

Το φρικιαστικό έγκλημα με τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα και τον τρόπο που έγινε αναμένεται να γίνει ντοκιμαντέρ στις Ηνωμένες Πολιτείες και έτσι η υπόθεση που έχει συγκλονίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα την Ελλάδα θα γίνει γνωστό και στο εξωτερικό.

Τις φήμες αυτές επιβεβαίωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος, ο οποίος μίλησε στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις αλλά και το παρασκήνιο.

Η αμερικάνικη εταιρεία παραγωγής

Το ενδιαφέρον για να γίνει ντοκιμαντέρ η υπόθεση της Πάτρας, εξέφρασε αμερικανική εταιρεία παραγωγής: «Στο περιθώριο του φεστιβάλ των Καννών όπου βρισκόντουσαν και οι Έλληνες έγινε κουβέντα ανάμεσα σε υψηλόβαθμα στελέχη μιας εταιρείας αμερικάνικης παραγωγής με έναν σκηνοθέτη ο οποίος έχει συμπράξει σε άλλες δουλειές με τη συγκεκριμένη εταιρεία και ήρθε η κουβέντα για το κατά φαινόμενα τριπλό έγκλημα της Πάτρας, το έγκλημα του αιώνα»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments